MiroLambov Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 Случвало ми се е да си помисля че не съм достоен за метъл-а понеже съм чул песен от друг стил и ми се е набила в главата,карайки музиката да не ми върви - знам че е глупаво, но никой не е застрахован от собствената си психика Тва и на мен ми се случва много често и все пак , не може само метъл и рок , трябва малко разнообразие... Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 така е - метъла е най-възвишеният стил и само достойните, които не харесват рок, фънк и подобни глупости могат да имат честта да го свирят съжалявам но не се сдържах - аз се кефя и слушам метъл, но не съм от така наречените "метъли", просто защото не се ограничавам само с метъл и не виждам защо някой трябва да го прави иначе и аз от известно време тъпча на едно място и се чудя кво да правя - просто си свиря едно и също и не знам накъде и с какво да продължа май пак трябва да почна да ходя на уроци, макар че не беше зле да не спирам преди 2-3 години Цитирай
Icarus Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 И аз се присъединявам мълчаливо към зациклилите.. Това, което смятам да направя, е да започна да си вадя песни от един доооста дълъг списък, който съм си съставил, с различни жанрове, техники и прочие, а като взема някаква заплата - и уроци. А емоционалния заряд е.. странно нещо. В момента 'старателно' съм се засилил към някаква депресия, която побутва малко музикантстването, но скофтва всичко останало. Но нали ще ставаме рок-звезди, трябва да правим саможертви Цитирай
zed-tech Отговорено Юни 29, 2008 Отговорено Юни 29, 2008 Ако ти се свири - свириш, ако не - не. В крайна сметка трябва да изпитваш удоволствие от нещата, които правиш, особено от свиренето, че иначе за какво свириш изобщо?! Спадовете са нормално нещо не само за свиренето, но и за всичко. Но си минават от само себе си. Понякога даже и са полезни - не правиш определено нещо известно време, после се захващаш отново с него и изведнъж забелязваш, че го правиш по-добре от преди (на мен поне ми се е случвало). Затова - не ти се свири много-много сега - дай си почивка, ще видиш че вдъхновението ще си дойде само. А щом ти се присвири отново - грабвай китарата и яко жица Дано да съм ти бил полезен. Цитирай
dimmuborgir6 Отговорено Юни 29, 2008 Отговорено Юни 29, 2008 zed-tech мисля, че си прав! и при мен е така Цитирай
ultramega Отговорено Юни 29, 2008 Отговорено Юни 29, 2008 Като се случи, купуваш си нова и колкото можеш да си позволиш по скъпа китара, която да ти харесва много.Алтернативен вариант е някакъв друг аксесоар свързан със китарата(Лампов усилвател, транзисторен такъв, процесор или педалче, но задължително да ти харесва ) Това определено има ефект при много хора. Все пак е присъщо на човек да обича да притежава разни вещи, а в този случай, новата вещ ще събуди желание за свирене .... поне при мен би било така. Да не казвам голяма дума , но моите спадове на желание за свирене са били твърде краткотрайни , незначителни и не са ми повлияли за да спра напълно. Цитирай
Recommended Posts