Jump to content
Българският форум за музиканти

хмм Психическа преграда


~Ruin~

Recommended Posts

Случвало ми се е да си помисля че не съм достоен за метъл-а понеже съм чул

песен от друг стил и ми се е набила в главата,карайки музиката да не ми върви - знам че е глупаво, но никой не е застрахован от собствената си психика :thumbs_up:

 

Тва и на мен ми се случва много често и все пак , не може само метъл и рок , трябва малко разнообразие...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

така е - метъла е най-възвишеният стил и само достойните, които не харесват рок, фънк и подобни глупости могат да имат честта да го свирят :thumbs_up:

 

съжалявам но не се сдържах - аз се кефя и слушам метъл, но не съм от така наречените "метъли", просто защото не се ограничавам само с метъл и не виждам защо някой трябва да го прави

 

иначе и аз от известно време тъпча на едно място и се чудя кво да правя - просто си свиря едно и също и не знам накъде и с какво да продължа :thumbs_up:

май пак трябва да почна да ходя на уроци, макар че не беше зле да не спирам преди 2-3 години :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се присъединявам мълчаливо към зациклилите.. Това, което смятам да направя, е да започна да си вадя песни от един доооста дълъг списък, който съм си съставил, с различни жанрове, техники и прочие, а като взема някаква заплата - и уроци. А емоционалния заряд е.. странно нещо. В момента 'старателно' съм се засилил към някаква депресия, която побутва малко музикантстването, но скофтва всичко останало. Но нали ще ставаме рок-звезди, трябва да правим саможертви :thumbs_up::hysterical::thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ти се свири - свириш, ако не - не. В крайна сметка трябва да изпитваш удоволствие от нещата, които правиш, особено от свиренето, че иначе за какво свириш изобщо?! Спадовете са нормално нещо не само за свиренето, но и за всичко. Но си минават от само себе си. Понякога даже и са полезни - не правиш определено нещо известно време, после се захващаш отново с него и изведнъж забелязваш, че го правиш по-добре от преди :ok: (на мен поне ми се е случвало). Затова - не ти се свири много-много сега - дай си почивка, ще видиш че вдъхновението ще си дойде само. А щом ти се присвири отново - грабвай китарата и яко жица ;):)

Дано да съм ти бил полезен. :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като се случи, купуваш си нова и колкото можеш да си позволиш по скъпа китара, която да ти харесва много.Алтернативен вариант е някакъв друг аксесоар свързан със китарата(Лампов усилвател, транзисторен такъв, процесор или педалче, но задължително да ти харесва ) Това определено има ефект при много хора. Все пак е присъщо на човек да обича да притежава разни вещи, а в този случай, новата вещ ще събуди желание за свирене .... поне при мен би било така.

Да не казвам голяма дума , но моите спадове на желание за свирене са били твърде краткотрайни , незначителни и не са ми повлияли за да спра напълно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.