toltek Публикувано Юни 19, 2008 Публикувано Юни 19, 2008 Вчера си купих това : http://www.behringer.com/umx49/ Никога не съм свирил, но съм имал желанието да подрънкам и имах парите и си направих подарък тази "играчка" Само че не можах да я подкарам Значи вързах я с USB-то към PC, разпозна я и светна, сложих umx driver, сложих някакъв ASIO driver , имаше в диска с софтуер и някакви , .dll файлове с инструменти, които незнам какво да правя Имаше и няколко "host" програмки които също са ми пълна мъгла, правих струвах инсталирах , но така и не можах да чуя звук... Може ли някой да помогне, искам като за начало само да мога да дрънкам по клавишите и да чувам звук-а на колонките , колкото и идиотско да ви звучи .... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 19, 2008 Отговорено Юни 19, 2008 Ами ето ти пример - пускаш някоя хост програма и правиш инструментен трак (Миди) . Слагаш VST генератор (който и да е синт който се намира) , избираш за миди вход миди клавиатурата и така . Ако искаш ми пиши на скайп diliannedev да ти го обясня на дълго и широко Цитирай
toltek Отговорено Юни 19, 2008 Автор Отговорено Юни 19, 2008 Е тръгна ми съвсем малко ми е трябвало за да схвана какво да направя Мерси Цитирай
ivo_tenev Отговорено Юни 21, 2008 Отговорено Юни 21, 2008 А колко струва тази клавиатурка, ако не е тайна? Цитирай
toltek Отговорено Юни 25, 2008 Автор Отговорено Юни 25, 2008 А колко струва тази клавиатурка, ако не е тайна? 233лв Цитирай
Recommended Posts