flipsy Публикувано Юни 17, 2008 Публикувано Юни 17, 2008 Здравейте съфорумници.Забелязах , че скоро е била пусната такава тема , но се е отнасяла за друг клавир.Общо взето свиря на китара и тамбура и се зарибявам по народна музика , защото това и уча там където се занимавам , но се зарибих много и на изпълнението и на синтезатор.Много яки кючеци и импровизации стават на тях , а и за кръчма с певичка си е идеално Този синтезатор , който съм посочил горе знам , че не е нищо особено и няма да мога да правя кой знае какви работи , но понеже съм начинаещ и искам да се пробвам да се науча не се хвърлям на нищо особено.Дават ми го за 100 лв Значи аз се интересувам понеже не знам как работи това чудо избщо и какво има 1. Възможно ли е да си правя бленди на клавира, или на програмата на компа и някак да ги вкарвам ? 2.Как мога да си правя неравноделни ритми - 7/8 , 9/8 ,ритми за кючеци и т.н. 3.Ако съм изпуснал нещо по-важно моля споменете за него Мери на всички предварително ще чакам отговори Снимки и инфо за синтезатора има в нета.Не много , но пак е нещо. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 18, 2008 Отговорено Юни 18, 2008 Ами да ти кажа от целия клавир най много да го ползваш за миди клавиатура и да управляваш компа . Друго не ... То и затова цената му е такава . Цитирай
flipsy Отговорено Юни 18, 2008 Автор Отговорено Юни 18, 2008 Ами той този клавир май няма МИДИ ами има само някакъв жак за слушалки или за кубе.Ами... нз какви са ритмите на този клавир дали има неравноделни и това автоматичен акомпанимент - демек с бас и акорди ще ми акомпанира или нещо друго Цитирай
Recommended Posts