RockOnBoy Публикувано Юни 16, 2008 Публикувано Юни 16, 2008 Здравейте на всички Нов съм тук току що си направих регистрация ЛОЛ Значи почти на 17 години съм бла бла свиря на китара от година и нещо(бахти как лети времето) мога да свиря доста добре НО! ... Незнам дали сте чували песента на The Who - Paintball wizard. Там има 1 ритъм който вече 4 часа го свиря и немога да го оцеля лол Чудя се какво да правя. Даскала ми каза, че това е нещо което неможел да ме научи а трябвало да го прихвана сам. По принцип 1 нещо го свиря по 4-5 пъти и е готово а това немога I suck Та се чудех има ли някакъв начин това да го "прихвана" сам или нз ... НЯМАМ СИ И НА ИДЕЯ КАКВО ДА ПРАВЯ ЛОЛ ПОМОЩ ахха ае чакам за отговорите ви сорка ако съм писал с грешки не пиша много често на кирилица Stay sick :music336: :music336: :punk_guitar: Мерси за отделеното внимание Цитирай
kitaratapesho Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 Е, щом можеш да свириш доста добре положението е ясно - транкрибираш, анализираш и свириш с метроном и/или със записа. Всичко ще бъде наред! Поздрави, Петър Цитирай
Slav Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 (Редактирано) Или действаш по слух (ако имаш добър слух), или си намираш таб-а на песента за Guitar Pro, но не гледай таб-а, а нотния текст, защото там много ясно се вижда какъв точно е ритъма. Редактирано Юни 17, 2008 от Slav Цитирай
RockOnBoy Отговорено Юни 17, 2008 Автор Отговорено Юни 17, 2008 лол мерси. Оправих се :0 не използвам метроном. Посто се амбицирах 1 вид :0 слушах песента 10 пъти подред аххха след това го чух в главата си и почнах да го свиря и след малко практисинг стана :0 ахха Нещо се бех спекъл щото по принцип го правя отведнъж а сега ми трябваше доста време за 1 песен ... бтв това неможе да се свири бавно трябва да е бързо и лудо МЕРСИ Stay sick Цитирай
stanbog Отговорено Юни 18, 2008 Отговорено Юни 18, 2008 не използвам метроном а не би било лошо по принцип Цитирай
lizardman Отговорено Юни 18, 2008 Отговорено Юни 18, 2008 ^попитай учителя си какво да правиш с него Също така не очаквай всичко да става от първия път. В това няма логика. Би трябвало да свириш неща, които искат мноооого труд, за да успееш първо да схванеш какво, аджеба, се свири и след това да се опиташ да го изпълниш. Иначе дълбаеш на едно място, ако ти се получава веднага. Цитирай
9teen8t9 Отговорено Юни 19, 2008 Отговорено Юни 19, 2008 аз си помагам с guitar pro 5 има я в замунда Цитирай
Recommended Posts