niki123bg Отговорено Юли 29, 2005 Отговорено Юли 29, 2005 При мен проблема е гадната звукова карта, предполагам твоята е хубава, но идеята на демото е да чуеш отстрани как звучи парчето, затова звука е последното нещо, което трябва да се коментира. Но ако все пак трябва да го коментира, поне на моите PC колонки звучи доста сносно За звуковата карта си прав. Късмет беше, че ми я продаде един приятел и то на смешна цена около 250$ + word clock module. Картата струваше към 600-700$ тогава. http://www.rme-audio.com/english/digi96/digi968.htm Ако успея да си купя дигитално миксерче ще мога да записвам 8 канала едновремено, което вече ще е доста забавно. Сега мога до 2 канала, но нямям никакви проблеми да използвам ефекти в реално време. За латенция въобще не меможе да става дума. PC-то пък ми е направо смешно - CPU 1200, 256 RAM i MB Elitgroup. Картата му е майката Благородно ти завиждам за РМЕ-то С какъв микрофон са правени записите ? Цитирай
LizBlizkit Отговорено Юли 29, 2005 Автор Отговорено Юли 29, 2005 С какъв микрофон са правени записите ? Записите са правени с микрофон SHURE, но за модела не съм много сигурен, може би 58 ца. Ще питам вокалчето. а, за картата си беше чист късмет. Цитирай
Achiles Отговорено Юли 29, 2005 Отговорено Юли 29, 2005 да,звуковата карта му е майката. При мен аз съм с 2gH процесор, но рамта ми е същата. По принцип музикалните програми изискват повече РАМ. Засега обаче след като си накупих две хубави китари, кубе, процесор трудно ще отделя пари и за звукова карта. Затова сега разчитаме на гадно демо, пък ако се стигне до професионални записи ще ръсим пари в студията Цитирай
LizBlizkit Отговорено Юли 31, 2005 Автор Отговорено Юли 31, 2005 Вече има качени 5 нови парчета и ще се радвам да продължите с градивната критика http://www.bg-sonic.com/members_works.php?id=49 Цитирай
Achiles Отговорено Юли 31, 2005 Отговорено Юли 31, 2005 ок пич, с радост ще ги чуя. От мен критики едва ли може да очакваш, защото ценя всеки човек с творческо мислене. Единственото, което бих могъл да кажа е дали ми допада някое парче или не Цитирай
evans Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 Добре има какво още да се желае ,но като цяло харесва ми .Трябва да има малко енергия ,за да може да грабва Цитирай
Recommended Posts