Свилен Бас Публикувано Юни 16, 2008 Публикувано Юни 16, 2008 бихте могли да видите промоция от предстоящия албум, а кадритге (синхрона е разместен от компресията в ютюб - най-гадния сайт) са от събота когато събаряхме една къща ама само малко... Как определяте стила? Цитирай
kitaratapesho Отговорено Юни 16, 2008 Отговорено Юни 16, 2008 Прогресивен траш-джаз с елементи на литературен пънк! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юни 16, 2008 Автор Отговорено Юни 16, 2008 @kitaratapesho: Да не си преписвал от някъде - литературният пънк тук го няма Има само пънк жаз... @RockoBG: Ми, то всяко парче си е различно - има и доста по-леки и телевизионни, а има и филмирани, така да се каже, но най-много е траш-жаза, ама като излезе, ще кажете. Сега говорим за гази композиция, например? Оценявам, че сте писали @Всички&другитe&останалите: Хайде, по-смело, не се притеснявайте, знам, че го желаете и можете изказването, че да не започвам аз с коментарите и определенията, че нема да е прилично Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 16, 2008 Отговорено Юни 16, 2008 Баце,що не каза че толко пу*ки ше има? .Мене ме фана мързела,Багето беше на работа и каза га ще записваме,а парчето е някъв гаден уейв,но баса струва Цитирай
kitaratapesho Отговорено Юни 16, 2008 Отговорено Юни 16, 2008 (Редактирано) @kitaratapesho: Да не си преписвал от някъде - литературният пънк тук го няма Има само пънк жаз... Всъщност да - това е стиловата квалификация, която някои от членовете на тази група си лепнаха преди време. Все още го помня, а и както е тръгнало - няма и да го забравя Определено признавам, че терминът ме грабна и го използвам често! Редактирано Юни 16, 2008 от kitaratapesho Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юни 16, 2008 Автор Отговорено Юни 16, 2008 (Редактирано) ^ Има се предвид стила на книгата с разкази (вървяща с първия албум, който е без мен и е само с китара и барабани), написана от барабаниста. Изразът е красив и за мен. ... а сега - сега си имаме и певици, едната от които изпява хорове с девет гласа, а с другата направихме едно блусче с контрабасчето, та ще има за всеки по нещо - най-общото определение е пънк-жаз, в случая, вече @ Hillbilly: Бате, " пу*ки"-те беха около десетина, ма ги нема на снимките. Това, което виждаш са предимно дами - е, не че не липсваха и парцали де - щеше да останеш доволен... Като отвори темата за баса - все повече се радвам, че все по-често започвам все по-точно да уцелвам правилния тон, ако ме разбираш правилно "Гадния уейв" ми е специалитет, ама как пък го виде тука... не съм недоволен де Редактирано Юни 16, 2008 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
yotzzo Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 (Редактирано) Баце,що не каза че толко пу*ки ше има? .Мене ме фана мързела,Багето беше на работа и каза га ще записваме,а парчето е някъв гаден уейв,но баса струва На живо не изглеждаш толкова прост.Явно добре влизаш в образ.Има добри рок китаристи, които се държат естествено Ма ти не си като тех, баце."Трее а простееме яко щото рокендрола го изисква рийшшш!" - те ти жена! Редактирано Юни 17, 2008 от yotzzo Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 И не е прост, уверявам те. Малин е икона, на която няма нужда тамян да палим и метани да струваме, но... Малин е ценност, но той самият не го знае, щото верно е прост рокаджия, ено поредно плешиво куче... А кво лошо има в наличието на дами със съответните функции или дисфункции...? Музиката е идейна и има фасон, което самия мен ме учуди. Цитирай
yotzzo Отговорено Юни 19, 2008 Отговорено Юни 19, 2008 Забравих да кажа. Парчето е идейно, хубаво изсвирено и има концепция. /Тези неща не ме учудват, като знам кои хора са го правили./Клипа е почти като истински, малко монтаж и заспива Като си помисля, че е бил сниман в полеви условия, под носа ми без да разбера Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юни 20, 2008 Автор Отговорено Юни 20, 2008 Тенкю пипъл, тенкю, тенкю, тия дни ще гледам да пусна не-смачкан клип (или по-точно казано - правилно смачкан), че този и мен ме натоварва малко, като го гледам. Относно това кой какво, как и кога разбрал - ми то и операторът не знаеше, че снима клип За Хиллбили (Мауин) - познавайте си го колкото, откогато и както искате, ама кой записва с него, а? отг.: Аз. Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 20, 2008 Отговорено Юни 20, 2008 ^Свилка ,ти нали не ми се върза на лигнята?,и по-големи простотии си дрънкаме кат се видим.. ,на останалите мерси за подкрепата на моята проста личност Цитирай
yotzzo Отговорено Юни 20, 2008 Отговорено Юни 20, 2008 (Редактирано) ^Свилка ,ти нали не ми се върза на лигнята?,и по-големи простотии си дрънкаме кат се видим.. ,на останалите мерси за подкрепата на моята проста личност Ама, много проста! Редактирано Юни 20, 2008 от yotzzo Цитирай
bobalan Отговорено Юни 21, 2008 Отговорено Юни 21, 2008 Якооооо, много ми хареса. БТВ, стори ми се че видях човек, наричан "Готвача" на един от кадрите, възможно ли е? Иначе много от лицата ги познавам май Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юни 24, 2008 Автор Отговорено Юни 24, 2008 @Хилбиуи: Бате, щеше да си щастлив, не ти се връзвам, пропуснах да спомена за боклуците, които не дойдоха и Батко (аз) остана на сухо - ще се почерпим по случая @Йотззо: По принцип, значи, по принцип, простото е гениално! П.П.: Нали и аз съм прост, а? @Бобалан: Не знам за "Готвача", ма и аз повечето ги познавах Иначе, очаквайте... Цитирай
Recommended Posts