Jordan_J Публикувано Юни 15, 2008 Публикувано Юни 15, 2008 (Редактирано) Здравейте! Понеже често ми се налага да ползвам бас-педалера, и ако свиря седнал на стол тип "щъркел" не мога да стигам педаларета - та се наложи да си направя кутия, на която да стои бас-педалерата и евентуално няколко камиончета и преампи. Миналата година свирех с една грозна талашитена кутия, но сега реших да се постарая малко повече. Разкроих и дадох за лазерно рязане и после огъване и прахово боядисване в една фирма във Варна. В проекта добавих орнаменти във форма на татуировки, които са изрязани от корпуса, а после от вътрешната страна са подложени с неръждавейка. Добавихме отвори за дръжки и евентуално за кабели (понеже може по-нататук да я осветя отвътре със светодиоди или нещо такова). Мисля, че стана ефектно, а в сравнение с гадната ми кутия от миналата година, това си е направо произведение на изкуството Поздрави ! Данчо Редактирано Юни 15, 2008 от visiondann Цитирай
liquid_death Отговорено Юни 15, 2008 Отговорено Юни 15, 2008 (Редактирано) Custom гот! Редактирано Юни 15, 2008 от liquid_death Цитирай
Recommended Posts