Jump to content
Българският форум за музиканти

Lpc Prominy Distortion


roi

Recommended Posts

.... то че е ВСТ явно е такова но нещо ми се чини че не е точно за китара , а по скоро е плъгин със саунд банка от няколко гига записани звуци от истинска китара с дисторшън да речем , които да просвирваш със клавишни , нещо като дръм установките със саунд банки .... но определено не е от типа на Амплитюб или Гитар риг да речем .... потърсих инфо и навсякъде наблягат на саунд банките сас готови звуци .. да не говорим че дори и в демото не показват как изглежда ВСТ-то ..... поне до тези изводи стигнах дотук ... пък може и да греша .... Цеко :music336:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

6 ДВД, след екстракт стават към 64 гб. Има и чиста китара и китара с ефект от Маршал. Китарата е Gibson. Семплите се зареждат в N.I Kontakt. Сега са пуснали нов пакет от звуци на Стратокастер. Пак към 60 гига. Повече инфо на сайта им.

www.prominy.com

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... а бе тия са луди ..... тия гигабайти за нищо ги нямат ... 64 гига и то само от Гибсън .... после Фендер , Ибанец и може и до Кремона да стигнат ....боже , боже ..... но кво ли се чудя .... хард диск 1 терабайт - нали това беше следващата единица :hysterical: ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гадна е програмата, в смисъл трябва да свириш и да избираш начина на свирене от първата октава на клавира, пробвах да озвуча миди файл, свири ама не е както трябва. Става програмата ама да си свириш в реално време, не за МИДИ :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.