Glacierise Публикувано Ноември 16, 2004 Публикувано Ноември 16, 2004 Ей тоя сайт все по-интересни неща обяснява - Music Biz Academy Разгледайте, мисля че няма да съжалявате. Цитирай
TheNextDimension Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 Звучи ми по-скоро като : как да продавате книгите си или идеите на другите хора Ако искаш да получиш услугите абонирай се срещу скромната сума - то наистина нищо няма безплатно, но българската действителност до толкова ме е принизила до земята, че като нищо очаквам информацията в тези "книги" да е като : Лекувам всякакви болести, врачувам по желание на клиента, правя бели магии... Истина е че маркетинга си има своите закони, но лично на мен като един виден представител на духа на песимизма (относно някои неща) ми навява само такива идеи този сайт Цитирай
Glacierise Отговорено Ноември 17, 2004 Автор Отговорено Ноември 17, 2004 Звучи ми по-скоро като : как да продавате книгите си или идеите на другите хора Ако искаш да получиш услугите абонирай се срещу скромната сума - то наистина нищо няма безплатно, но българската действителност до толкова ме е принизила до земята, че като нищо очаквам информацията в тези "книги" да е като : Лекувам всякакви болести, врачувам по желание на клиента, правя бели магии... Истина е че маркетинга си има своите закони, но лично на мен като един виден представител на духа на песимизма (относно някои неща) ми навява само такива идеи този сайт Е защо бе? Само за книгата иска пари пича - 15 долара - иначе другото си е безплатно. Аз само от нещата дето съм чел на сайта доста знание придобих Цитирай
TheNextDimension Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 Звучи ми по-скоро като : как да продавате книгите си или идеите на другите хора Ако искаш да получиш услугите абонирай се срещу скромната сума - то наистина нищо няма безплатно, но българската действителност до толкова ме е принизила до земята, че като нищо очаквам информацията в тези "книги" да е като : Лекувам всякакви болести, врачувам по желание на клиента, правя бели магии... Истина е че маркетинга си има своите закони, но лично на мен като един виден представител на духа на песимизма (относно някои неща) ми навява само такива идеи този сайт Е защо бе? Само за книгата иска пари пича - 15 долара - иначе другото си е безплатно. Аз само от нещата дето съм чел на сайта доста знание придобих аа не ми обръщай внимание... поради възраста бърборя понякога...изпускам думите като нощно напикаване Аз имах 20ина минути за да разгледам , ни нищо конкретно не видях Цитирай
TerminalFrost Отговорено Септември 24, 2007 Отговорено Септември 24, 2007 Яка тема, отпреди почти 4 години. Цитирай
Recommended Posts