oziato Отговорено Юни 14, 2008 Отговорено Юни 14, 2008 да поясня че говоря за струни за класическа китара
Slav Отговорено Юни 14, 2008 Отговорено Юни 14, 2008 Аз и за класическата и за електрическата ползвам струни Ernie Ball и не съм се замислял да се преориентирам към друга марка, но скоро може и да поекспериментирам и с други марки.
MiroLambov Отговорено Юни 14, 2008 Отговорено Юни 14, 2008 (Редактирано) Аз и за класическата и за електрическата ползвам струни Ernie Ball и не съм се замислял да се преориентирам към друга марка, но скоро може и да поекспериментирам и с други марки. Аз съм по същия начин , не че свиря много на електрическата де... Иначе Ърни Бол са доста добри , аз използвам Силвер Блак или нещо от сорта и досега не съм късал 4-та...Докато при другите марки , на 3-тата седмица си отиваше 4-та.... Редактирано Юни 14, 2008 от CursedSoul
Nevermore Отговорено Юни 14, 2008 Отговорено Юни 14, 2008 Чувал съм доста добри неща и за марката Elixir. Не съм ги пробвал лично, но доста хора са доволни от тях. Аз ползвам Elixir - medium 0,11-0,49 и съм доста доволен. Имам чувството, че останалият ми навик от Д,Адарио времето да ги сменям на месец - месец и половина в случая не е необходимо. Д`Адариото наистина не са това което бяха. Ило всъщност те са, но на пазара има вече далеч по-задоволително качество.
Recommended Posts