peshoy2k Публикувано Юли 27, 2005 Share Публикувано Юли 27, 2005 дайте някакви идеи за здрави перца за найлон, ако има такива изобщо де и да се намират по София ако може мерси Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetMan Отговорено Юли 27, 2005 Share Отговорено Юли 27, 2005 Че за какво са ти здрави, найлона трудно изхабява перата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Юли 27, 2005 Share Отговорено Юли 27, 2005 Не съм чувал да има специални перца за найлонови струни. Можеш да свириш с такива с каквито ти е удобно. Аз на моята класическа китара с найлонови струни свиря предимно с пръсти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Юли 27, 2005 Share Отговорено Юли 27, 2005 ами пробвай с възможно най-меките. колкото по твърдо е перото толкова по бързо похабява струните. принципно и аз свиря само с пръсти ама от време се налага и иначе. можеш да екпсериментираш да си направиш от кофички за кисело мляко дъното на кофичката е идеално. само режеш във формата на някое купено перо и всичко заспива. а можеш и да го направиш някакво signature model pick хехех.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Юли 27, 2005 Автор Share Отговорено Юли 27, 2005 (Редактирано) ами по принцип тънки перца, които се огъват, но и лесно се чупят, поне едно време бях взел на фендер и не изкара особено мн, всъщност изкара 2 седмици при неинтензивно и небрутално свирене Diletant, прав си по принцип пръсти, но и звука от перцето при невъзможност да си пусна нокти е незаменим, а и при определени техники, знаеш как е хаха, Икарус, изпревари ме сега видях като постнах последното, че си писал преди мен, ами от кофичките едно време само такива като нямаше други, тва от баща ми го знам, ама такъв къстъм сигначър модел нито е здрав нито вади хубав звук и атака Редактирано Юли 27, 2005 от peshoy2k Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Юли 27, 2005 Share Отговорено Юли 27, 2005 Някои си изрязват перца от фонокарти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Юли 27, 2005 Автор Share Отговорено Юли 27, 2005 ей ся си нарязах Дайнър'с клуба , мда трябва да видя дали имам някоя по-пластична Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Morello Отговорено Юли 27, 2005 Share Отговорено Юли 27, 2005 пробвай на stagg, те са много добри за такива цели Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npace Отговорено Юли 27, 2005 Share Отговорено Юли 27, 2005 ми аз рядко свиря на класическа, главно защото нямам но лично ползвам на planet waves по-тънките (за електрическата използвам едно дебело, 1.09мм(0.43") и то ми е от 7 месеца още е живо хаха колко пикслайда е видяло милото) ама до колкото знам на dunlop са най-удобните Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalmaniak Отговорено Юли 27, 2005 Share Отговорено Юли 27, 2005 Е на тва дебело ли му викаш. Аз свиря с 3.00мм от ония виолетовите на Дънлоп, големия формат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Юли 27, 2005 Share Отговорено Юли 27, 2005 Е на тва дебело ли му викаш. Аз свиря с 3.00мм от ония виолетовите на Дънлоп, големия формат. ко ма напрай ве те не са ли за бас Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalmaniak Отговорено Юли 27, 2005 Share Отговорено Юли 27, 2005 Напротив.Много са удобни за захващане и бързите пасажи вървят по-леко. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npace Отговорено Юли 27, 2005 Share Отговорено Юли 27, 2005 3мм?!? абе чакай да видя с линийка колко е дебело перцето баааааааси тва нещо ще изнасили найлоновите струни ако не внимаваш аз за това на класическа с меко перце свиря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Юли 27, 2005 Share Отговорено Юли 27, 2005 (Редактирано) дебело е 3mm, ама кой с каквото му е удобно аз дрънча с перца от 0,84mm до 1,15mm ... ама то зависи и от материала на перцето Редактирано Юли 27, 2005 от solo5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anadem Отговорено Юли 27, 2005 Share Отговорено Юли 27, 2005 аз на мойта китара с найлонови струни си свиря с Дънлоп Джаз 3-ка или други подобни по размер но още малко по-дебели, с тънки перца просто не ме кефи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts