Jump to content
Българският форум за музиканти

Line 6 Pod Xt


Recommended Posts

Напоследък се появи сериозен проблем в процесора ми. Не знам на какво се дължи, но след известно време работа (4-5 часа) спира да вади звук. Просто го няма!!! Не знам какво му става. Всичко останало си работи - мога да го модулирам, мога да му ползвам тунера и тап-темпото, когато се налага, но нищо не излиза от него, като черна дупка за звука се превръща. Ако някой има някакви идей от какво може да е ще съм благодарян да ги сподели.

 

 

Процесора го използвам с лампова апаратура и не знам дали това не указва влияние върху него , че да спора да работи. Гиъра е Ibanez guitar->line 6 POD XT -> Garland custom amp

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е след 4- 5 часа според мен прегрява нещо. Отвори го и виж да няма някой отлепен РАДИАТОР например. Тва е най елемнтарното разбира се, ако не на майстор. Иначе за лампите не би трябвало да има връзка, но за да си сигурен най лесно го вкл. директно в компа например вечерта и виж на сабахлента къв е резултата...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не те съветвам да го отваряш, ако не си хардуерно гуру ;) Освен това 99% е софтуерен проблем. Така че най-добре си презапиши фърмуера - на сайта на Line6 пише кое-как. Тъкмо добър повод и да го ъпдейтнеш (ако не си) ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия процесори до колкото помня нямат радиатори.

 

Все пак пробвай следното: отвори го и го остави 5 часа да работи без капаците. Ако след това работи значи е от прегряване.

 

AXE добре написа да го префлашнеш, или ако има мастер резет някъде да го резетнеш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Nikifena нямат радиатори - да, той целия корпус се явява радиатор. Оставих го 5 часа да рабори с капаците и нищо му няма О.О свири си кат пушка, но не върви само по концерти да ми прай парчета. В нас нямам проблем с нищо - нито брум, нито спиране на процесора и точно това ме яде и не ми дава мира.

 

 

@AXE От хардуер разбирам малко - колкото да създам работа на Nikifena :girl_witch: а в това със софтуера има идея, въпреки , че съм с ъпдейтната версия нищо не пречи да го флашна и пак да я инсталирам :recourse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.