KingdomX Публикувано Юни 10, 2008 Публикувано Юни 10, 2008 Напоследък се появи сериозен проблем в процесора ми. Не знам на какво се дължи, но след известно време работа (4-5 часа) спира да вади звук. Просто го няма!!! Не знам какво му става. Всичко останало си работи - мога да го модулирам, мога да му ползвам тунера и тап-темпото, когато се налага, но нищо не излиза от него, като черна дупка за звука се превръща. Ако някой има някакви идей от какво може да е ще съм благодарян да ги сподели. Процесора го използвам с лампова апаратура и не знам дали това не указва влияние върху него , че да спора да работи. Гиъра е Ibanez guitar->line 6 POD XT -> Garland custom amp Цитирай
simeon4o Отговорено Юни 10, 2008 Отговорено Юни 10, 2008 Ако е след 4- 5 часа според мен прегрява нещо. Отвори го и виж да няма някой отлепен РАДИАТОР например. Тва е най елемнтарното разбира се, ако не на майстор. Иначе за лампите не би трябвало да има връзка, но за да си сигурен най лесно го вкл. директно в компа например вечерта и виж на сабахлента къв е резултата... Цитирай
AXE Отговорено Юни 10, 2008 Отговорено Юни 10, 2008 Не те съветвам да го отваряш, ако не си хардуерно гуру Освен това 99% е софтуерен проблем. Така че най-добре си презапиши фърмуера - на сайта на Line6 пише кое-как. Тъкмо добър повод и да го ъпдейтнеш (ако не си) Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Тия процесори до колкото помня нямат радиатори. Все пак пробвай следното: отвори го и го остави 5 часа да работи без капаците. Ако след това работи значи е от прегряване. AXE добре написа да го префлашнеш, или ако има мастер резет някъде да го резетнеш. Цитирай
KingdomX Отговорено Юни 12, 2008 Автор Отговорено Юни 12, 2008 @Nikifena нямат радиатори - да, той целия корпус се явява радиатор. Оставих го 5 часа да рабори с капаците и нищо му няма О.О свири си кат пушка, но не върви само по концерти да ми прай парчета. В нас нямам проблем с нищо - нито брум, нито спиране на процесора и точно това ме яде и не ми дава мира. @AXE От хардуер разбирам малко - колкото да създам работа на Nikifena а в това със софтуера има идея, въпреки , че съм с ъпдейтната версия нищо не пречи да го флашна и пак да я инсталирам Цитирай
Recommended Posts