ivp Отговорено Май 17, 2012 Отговорено Май 17, 2012 В последните няколко години, тези тримата: Kai Strauss Monster Mike Welch Gregor Hilden Цитирай
B.C Rich guitarist Отговорено Май 19, 2012 Отговорено Май 19, 2012 Slash Charlie Scene Kirk Hammet Dan Donegan Цитирай
~DN Отговорено Май 19, 2012 Отговорено Май 19, 2012 Pat Martino в последно време. Като любител на метъл шред, това чудо ми е адски трудно да го слушам, обаче заслушам ли се, чувам ебаси гениалните идеи. Пак е отвратително и мразя джаз , но някои джазмени, с които форума съм сигурен е добре запознат, имат музикални идеи, които с чиста съвест наричам гениални! Цитирай
peter maksimov Отговорено Май 28, 2012 Отговорено Май 28, 2012 Karl Logan, Kirk Hammett, David Shankle, Dave Murray, Adrian Smith.. Цитирай
DaveGrohl Отговорено Май 28, 2012 Отговорено Май 28, 2012 Аааа... любими Kurt Cobain и John Frusciante ,но Alexi Laiho ,Slash и Jack White също. Цитирай
kirilsat Отговорено Юни 4, 2014 Отговорено Юни 4, 2014 Любими.... предимно българи са ми любимите китаристи! Ето един от тях!!! http://youtu.be/klo7gVveSKA Идва ми, да захвърля китарата, след такова изпълнение!!! Цитирай
Recommended Posts