spotlight_kid Отговорено Юли 29, 2005 Отговорено Юли 29, 2005 ми чай да видим колко шса сетя :think: :think: :think: 1.Скот Хендерсън 2.Стиви Рей Вон 3.Джими Хендрикс 4.Ричи Блекмор 5.Стив Морс 6.Ерик Клептън 7.Гари Мур 8.Франк Гамбели 9.Джо Сатриани 10.Робин Форд Цитирай
Egon Отговорено Юли 30, 2005 Автор Отговорено Юли 30, 2005 Я ме открехни малко: кои са Скот хендерсън, Гамбели и Форд? Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юли 30, 2005 Отговорено Юли 30, 2005 Я ме открехни малко: кои са Скот хендерсън, Гамбели и Форд? малиии трудно е за разказване...музиката трудно се описва..най-добре намери и чуй на всеки по нещо Цитирай
tocata Отговорено Юли 30, 2005 Отговорено Юли 30, 2005 Armaggideon: пиши на български, ако обичаш Цитирай
Egon Отговорено Юли 31, 2005 Автор Отговорено Юли 31, 2005 Ма аз не те карам да ги описваш, а да ми кажеш нещо информативно за тях, какви са, откъде са, в кой стил са, от кое време и т.н. Солови музиканти ли са или са от групи? Цитирай
metalmaniak Отговорено Юли 31, 2005 Отговорено Юли 31, 2005 Malmsteen, Petrucci, Michael Angelo, Hammett, Morse, Hetfield Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юли 31, 2005 Отговорено Юли 31, 2005 постоянно го забравям тоз дебел швед Малмстийн....айде казвам го Цитирай
Egon Отговорено Юли 31, 2005 Автор Отговорено Юли 31, 2005 Хи-хи...значи Хамет и Хетфилд до Петручи и Морз....амче да, те са си равностойни, кво толкова... Цитирай
Topsun Отговорено Юли 31, 2005 Отговорено Юли 31, 2005 (Редактирано) сори за тона ми,не искам да се заяждам с никой,но не може да има еднакви китаристи,музиканти и т.н.всеки е добър с нещо.малко ме избива на философия,но има една думичка "индивидуалност" и мисля,че ако всеки мисли по този начин,ще се избягват теми от рода "кой е по-добър" или "кой свири по-хубаво",или "този свири като онзи".... та по темата: 1.скот хендерсън 2.пат матини 3.алън холзуърд 4.джон скофилд и още много други извънземни... Редактирано Юли 31, 2005 от Topsun Цитирай
Ozzy Отговорено Юли 31, 2005 Отговорено Юли 31, 2005 Jake E.Lee ,Dave Sharman ,Carlos Cavazo ,Mark Kendall ,John Sykes ,John Norum ,Randy Rhoads ,Slash.... Цитирай
Katsko Отговорено Юли 31, 2005 Отговорено Юли 31, 2005 джими хендриксън,пако де лусия,освен тях тия с които свиря-няма начин иначе трябва да се избиеме с китаристите проклети :guitar: Цитирай
tocata Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 Armaggideon: пиши на български, ако обичаш ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ХХХХХХХААААААААА любимата темица scott henderson,FIUCZYNSKI,SCOFIELD,FRIZEL,STERN,METHENEY,MARTINO,PASS,MILER,и още мноооооооого. рок-macalpine,vai,sach,и всисчки съфорумници Цитирай
rockstar666 Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 Най-любим ми е Бисер или по-известен тук,като:TOCATA:) Иначе са обичаините заподозрени: 1.Gilbert 2.Vai 3.Satriani 4.Nuno 5.Kotzen 6.Scolnic 7.Macalpine 8.Zaza 9.Shiliro 10. Reb Beach 11.T.Nugent ...и така списъкът може да продължава до безкрайност.... Бог да ги поживи тези хорица и ако още не е то поне скоро ги дари с БЕЗСМЪРТИЕ! Цитирай
Smokejack Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 Ми и аз ше ги кажа пак с някои допълнения: Steve Morse :inlove: Zakk Wylde :inlove: Dimebag Darell(R.I.P) :inlove: John Petrucci :inlove: Doug Alldrich :inlove: Reb Beach :inlove: Marco Sfogli :inlove: Steve Vai :inlove: Slash :inlove: Jimmy Hendrix :inlove: Jeff Waters :inlove: Jeff Loomys :inlove: Michael Romeo :inlove: Vinnie Moore :inlove: Nuno Bettencourt :inlove: Dweezil Zappa и татко му :inlove: :inlove: Абе има още доста ама за тия се сещам най често Цитирай
Recommended Posts