Glacierise Публикувано Юли 26, 2005 Публикувано Юли 26, 2005 Вижте го, пичове (и пички, че нещо се навъдиха барабанистки ), тва. Търсим си барабанист. Тва вярно е най-елементарното ни парче, ама се добива идея за стила Цитирай
Achiles Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 пи4, къде да кликна да чуя парчето, че нещо не мога да се ориентирам? Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 в gmail. честно тази идея почна да ми лази по нервите,след като за това не качвате нещат аникъде другаде... Цитирай
BlackCorsair Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 (Редактирано) в gmail. честно тази идея почна да ми лази по нервите,след като за това не качвате нещат аникъде другаде... Tва "gmail" много тъпа идея! Нищо не съм чул оттам,веднъж се опитах - загубих десетина минути в чудене как да сваля някво демо, което бе привлякло вниманието ми, но не успях! Втори път няма да загубя времето си в търсене! Aко няма Директен линк в мнението или темата , не се занимавам! Искам да ми е Лесно ,щото съм Тъп и Мързелив Редактирано Юли 26, 2005 от BlackCorsair Цитирай
solo5 Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 и какъв проблем е да влезеш все едно в собствената си пощенска кутия и да си изтеглиш някой прикачен файл към дадено писмо :think: Цитирай
ronia Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 еми той си каза човекът къв му е проблемът. идеята е страхотна и за ваша информация, BlackCorsair и Sturmfuhrer, акаунтът в г-мейла се ползва щастливо от много хора тъкмо за удобство на останалите което ме подсеща да благодаря на екипа и по-специално на АХЕ Цитирай
jFog Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 Джи мейла дзънка дя що така ви се ебава на вас незнам.ПО принцип съм имал веднъж проблем с него( че не се зарежда) презостаналото време е на 100% убави мелодийки се чуха Гласи да постнеш пак с тъпанджията, а дано си намерите някой по така северняк Цитирай
Glacierise Отговорено Юли 26, 2005 Автор Отговорено Юли 26, 2005 Ше постна скоро със семплирани барабани, ако не се намери тъпанджия Цитирай
fracture Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 Ейййййййй , браво ве, браво. Няма кво да чакаш - слагай семплираните барабани, сложи и баса. Въобще не чакай. Когато се намери човека, той ще издумка своята част. Пак ще се потретя - не чакай, просто си работете и тва си е. Цитирай
Glacierise Отговорено Юли 26, 2005 Автор Отговорено Юли 26, 2005 Aбе бас и вокал си имаме, няма проблеми До края на лятото съм се амбицирал да направя демо на целия албум! Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 еми той си каза човекът къв му е проблемът. идеята е страхотна и за ваша информация, BlackCorsair и Sturmfuhrer, акаунтът в г-мейла се ползва щастливо от много хора тъкмо за удобство на останалите което ме подсеща да благодаря на екипа и по-специално на АХЕ идеята е яка, но заедно с нея поствайте и т бг линк... Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 Много искам да чуя само семплираните барабани на отделен трак. Можно? Цитирай
Glacierise Отговорено Юли 27, 2005 Автор Отговорено Юли 27, 2005 @Sturmfuhrer: Кажи един читав БГ хост, тогава @Gorer: Само да ги наредя, и пращам Цитирай
jFog Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 абе мислех да подпитам преди това де ама... по принцип барабаните как са мислени? Бърз солобарабан или бързи каси а? Цитирай
Glacierise Отговорено Юли 27, 2005 Автор Отговорено Юли 27, 2005 Бре, странен въпрос Повече бързи каси, май Цитирай
Recommended Posts