Snowwhite Отговорено Януари 27, 2005 Автор Отговорено Януари 27, 2005 Снощи точно за това си говорехме с майчето ми на по бира Цитирай
pacman Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Нема кой да ти плесне два шамара, да ти сплеска бушона Аз не,че нямам чалма,но нали съм си грък по националност Тва за обувките хмм не си го спомням :D кво ша кайте за стихотворението от новата улица "Излезе малката сърничка. Тя бе обута с цвички..." Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 27, 2005 Автор Отговорено Януари 27, 2005 То това,като че ли аз съм го мислила Цитирай
Joys Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 То това,като че ли аз съм го мислила Аз пък измислих Мусака ала обърквация. Ако ме видите как търся и слагам подправките ще ме разберете. Цитирай
pacman Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 нататък става малко по-трудно за разбиране: "...предежлосомнтиат афа, покоромнимаафтраса преепошчукомиминее, бартипопонесубте..." Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 27, 2005 Автор Отговорено Януари 27, 2005 Аааааааааа - виж,тука си признах!!!Това ме е записвал к'во говоря насън Ники...И им го е пратил."Браточки" - им е казал - "Е те т'ва тука го изкарайте на пазара - че се лапне като топъл хлеб!"...И се лапнА!!! Цитирай
Joys Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 нататък става малко по-трудно за разбиране: "...предежлосомнтиат афа, покоромнимаафтраса преепошчукомиминее, бартипопонесубте..." Това де не е по средата на стихчето започващпо с " Ооо търлингуище мое..." и завършващо с "... шъ видиш ти." Е вогонска му работа. Цитирай
pacman Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 То всищност започваше с "Ооо фривилна грухталност..." не че има някакво значение де иначе вогоните са много симаптични, кво им е? :green: Цитирай
Joys Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 То всищност започваше с "Ооо фривилна грухталност..." не че има някакво значение де иначе вогоните са много симаптични, кво им е? :green: Да да прав си че тъй почваше. Грешка на езика отплесна се към ан*са. Добри са ама само толкова. За това са на 3-то място. Ай стига /офф, че ще ни бие Снежанка. :killyou: Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 27, 2005 Автор Отговорено Януари 27, 2005 :green: Епа fu*k off тогива!!! :green: Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 Ебаси тарапаната, едва се доредих и аз изгрухтя доброжелателно: Ририлин, пон-пон, ягоди у скреж, палачинки на тавана, тиквеник в тигана, таскебапи с джепане, добър вечер, мила дамо... Цитирай
Snowwhite Отговорено Март 31, 2005 Автор Отговорено Март 31, 2005 Добра да е вечерта и за теб - добре си се отчел и ти при мен(тарапаната си я бива, верно ). Утре чакам всички чели-недочели и чули-недочули на срещата!!! Цитирай
Recommended Posts