miroslavs Публикувано Юни 5, 2008 Публикувано Юни 5, 2008 Здравейте колеги! Вчера подкарах тази версия на корга интересното е че има семплер на па60 колкото и странно да ви звучи по късно ще кача и снимков материал. Значи от PROGRAM> RECORD> Load Sample се зареждат семплите вчера си правих даже собствени от пс то имам и готови но исках да проверя дали ще тръгнат. Интересното е че тръгват , НО когато тръгвам да ги запаметявам в оперативната памет на синтезатора не позволява иска Card Not Present Please Inserd Card . Бях чел някъде че срещу скромната сума от 100 $ ти дават карта с кабел която се пригажда кам Pa60. Препоръчвам на колегите с па60 да си я сложат тази версия има допълнителни менюта и звученето е малко по-добро. Цитирай
miroslavs Отговорено Юни 5, 2008 Автор Отговорено Юни 5, 2008 Здравейте колеги!Вчера подкарах тази версия на корга интересното е че има семплер на па60 колкото и странно да ви звучи по късно ще кача и снимков материал. Значи от PROGRAM> RECORD> Load Sample се зареждат семплите вчера си правих даже собствени от пс то имам и готови но исках да проверя дали ще тръгнат. Интересното е че тръгват , НО когато тръгвам да ги запаметявам в оперативната памет на синтезатора не позволява иска Card Not Present Please Inserd Card . Бях чел някъде че срещу скромната сума от 100 $ ти дават карта с кабел която се пригажда кам Pa60. Препоръчвам на колегите с па60 да си я сложат тази версия има допълнителни менюта и звученето е малко по-добро. http://www.vbox7.com/play:7aa39fd3 ето и видео Цитирай
Емо Отговорено Юни 6, 2008 Отговорено Юни 6, 2008 Много се радвам колега , и ако има нещо конкретно и аз се интересувам как да стане, защото имам хард 30гб ,но се интересувам и за семплер и вокалист. Поздравления за сега.Ако откриеш нещо ново дай инфо. Цитирай
miroslavs Отговорено Юни 8, 2008 Автор Отговорено Юни 8, 2008 Много се радвам колега , и ако има нещо конкретно и аз се интересувам как да стане, защото имам хард 30гб ,но се интересувам и за семплер и вокалист. Поздравления за сега.Ако откриеш нещо ново дай инфо. Как точно си сложил харда? И дай скайп да ти пратя O.S. Цитирай
roland_R Отговорено Август 7, 2008 Отговорено Август 7, 2008 Колега аз имам ПА 80 тая О.С ще ми помогне ли по някакъв начин за моя корг ,в смисал някво подобрение да има Цитирай
Bobo Отговорено Август 20, 2008 Отговорено Август 20, 2008 Здрасти. може ли да е пратиш и на мен melodyne@mail.bg Цитирай
Enev Отговорено Август 25, 2008 Отговорено Август 25, 2008 Нали щеше до няколко часа да качиш видеото . или нещо се скапа работата , зашото тази О.S е за модел ПА 80. На мен лично не ми се вярва да стане Цитирай
Enev Отговорено Октомври 10, 2008 Отговорено Октомври 10, 2008 Тази О.С не разпознава хард диска Цитирай
korg pa800 Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 колега сте сам ти благодарен как сатва подробно да ми обиасниш skyp:myulazim1 Цитирай
Recommended Posts