Jump to content
Българският форум за музиканти

I'm Back!


Mandalay

Recommended Posts

ест че са 2 различни неща ;) понеже не съм лично запознат с гласовите ти данни нямаше как да преценя дали ползваш фалцет или миксет за по-високите неща които вкарваш чат пат, предположиш миксет, а фалцета в скоби беше в случай, че не съм познал

 

ти самия си станал свидетел, в начало като си почвал, колко по-писклив е бил миксета, и с течение на времето е придобивал в по голяма степен част от тембъра на чистия глас, идеята ми беше че все още звучи като нещо, което има мегдан за подобрение, поне съдейки по това как звучи чистия ти глас (и как звучеше преди година и нещо)

 

неотработените високи поне за мен звучат ... образно казано като звук, издаван от малко човече, писклив и лишен от плътност, в съвсем друг регистър, а с течение на времето (и работата) високите тонове започват да звучат като звук, издаван действително от въпросния човек

 

а за поп-а .. верно че е относително, но все пак от гледна точка към каква аудитория е насочен (към масите) - та въпросната аудитория обикновено не се заслушва кой знае колко, и далеч не е способна да оцени музикалната стойност на нещата, така както би го направил един човек, който разбира от музика. от гледна точка на слушаемост и финанси попа е изгоден, но пък ако това са главните стимули чалгата е много по-удачен вариант. като цяло не мисля че в поп музиката има особено голямо поле за изява, особено ако годината е 2009, в зората на попа, по времето на мадона и т.н. нещата са стояли по доста по различен начин. и все пак тва е лично мнение, и никой не е длъжен да го приема ;)

 

пак поздравления за прогреса, винаги се радвам да видя хора, които прогресират, дори и да не споделят крайните ми убеждения :headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 36
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Още веднъж мерси, LOE! Аз също се радвам, че си станал по-толерантен и по-градивен. Може би преди аз не съм те разбирал правилно, но го отчитам като прогрес :recourse: Наистина имаме различни мнения относно музиката като стил, но това не е болка за умиране. За стила сигурно няма да намерим скоро общо кратно, но кой знае, може и това да стане.

 

ПП. Струва ми се, че твоята графа ПОП е мнооого широка. Постесни я малко и ще видиш, че от нея ще изкочат и стойностни неща.

ПП2 Не ме вкаравай в чалгата, че ше стана зъл :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей!

Първо да кажа, че ми хареса!

На куплетите звучиш много, много хубаво и приятно.

Аз лично виждам лек проблем във фалцетите. И там се получава така, понеже нямаш и акценти, и не е изнесен звука, как да го обясня...

Това обаче не пречи общото изпълнение да е достойно за похвала! :thumbs_up:

 

Трудно парче си хванал. Кой каквото ще да говори, но Тимбърлейк е носител на някаква супер индивидуалност, много е талантлив и според мен музиката му е трудна за изпълнение, което е още един + за теб в случая!

Редактирано от Чаената Ян
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаха, супер индивидуалност? джъстин? тънко гласче преди всичко, характерно за доста мъже с понижени нива на тестостерон

 

ако не му беше визията нямаше да стане известен и след 100 години

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, LOE, пуснал съм си една темичка за себе си, така, егоистично, а ти пак насочваш вниманието на всички към Жъстин. :punk_guitar:

Него го обсъждат на хиляди други места, нека тук не го правим.

Чаената Ян, благодаря ти за коментара и за критиката. Ще си преслушам записа отново и внимателно, може би има резон в това което казваш за фалцетите. И напълно те разбирам за това, което казваш за изнесения глас и акцентите, добре си го обяснила :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.