ivanov2110 Публикувано Май 30, 2008 Публикувано Май 30, 2008 (Редактирано) Здравейте, Бих искал да знам дали някои може да ми каже каде мога да намеря учител по гайда някаде близо до Пловдив. От малак си имам мечтата да се науча да свиря на гайда, но до сега нямах възможността а може би и куража да се опитам да работя с този изключителен инструмент. Всичко свързано с Родопите е сварзано със сърцето ми, убожавам всичко родпско. Дори сега се вънувам само като пиша за това.Аз на 17 години родом съм от Асеновград и там живея а в родът ми е от родопите но наистина до сега странно но не можах да си купя и науча. Ще съм благодарен ако отговорите. Редактирано Май 30, 2008 от ivanov2110 Цитирай
Shadravanski Отговорено Юни 8, 2008 Отговорено Юни 8, 2008 бих ти помогнал ако беше от шумен разполагам с малко партитури повечето ми е в главата ако искаш да питаш нещо скупе:ico_sova Цитирай
Mihail Dimitrov Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 Здравейте, Бих искал да знам дали някои може да ми каже каде мога да намеря учител по гайда някаде близо до Пловдив. От малак си имам мечтата да се науча да свиря на гайда, но до сега нямах възможността а може би и куража да се опитам да работя с този изключителен инструмент. Всичко свързано с Родопите е сварзано със сърцето ми, убожавам всичко родпско. Дори сега се вънувам само като пиша за това.Аз на 17 години родом съм от Асеновград и там живея а в родът ми е от родопите но наистина до сега странно но не можах да си купя и науча. Ще съм благодарен ако отговорите. пич aко беше oт смолян ok aма в пловдив незнам иначе свиря на каба гайда от 10 години и на акордеон от скоро година самоук добре че има хора като теб и в форума да запазваме и препредаваме фолклора аз говоря за нашенския родопския иначе мога да ти кажа двама маистори от смолян на гайди единия е моят ръководител другият беше в ДЮФА Смолян Цитирай
kimir Отговорено Август 18, 2008 Отговорено Август 18, 2008 Тука при мене в моя град страшно много хора се занимават с каба гайда и аз покрай приятели и роднини я усвоих.Ами ако има желаещ да казва за уроци свиря от 7 годишна на старата каба гайдичка на дядо но сега вече съм усъвършенстваан. Цитирай
djorch Отговорено Септември 14, 2008 Отговорено Септември 14, 2008 Тука при мене в моя град страшно много хора се занимават с каба гайда и аз покрай приятели и роднини я усвоих.Ами ако има желаещ да казва за уроци свиря от 7 годишна на старата каба гайдичка на дядо но сега вече съм усъвършенстваан. Здравейте. Имам каба гайда и желание да се науча да свиря.От София съм,ако някой знае за учител в София моля,нека да сподели. Цитирай
Незнаен Отговорено Февруари 19, 2009 Отговорено Февруари 19, 2009 И аз съм от Асеновград и мога да ти препоръчам професионалист който се занимава със каба гайда и води школа ако искаш повече подробности ми пиши на скайп gopeto-asgr Цитирай
Цветелин Андреев Отговорено Април 9, 2010 Отговорено Април 9, 2010 За Пловдив не знам, но в София можеш да дойдеш да ни послушаш http://kabagayda.blogspot.com/ Здравейте, Бих искал да знам дали някои може да ми каже каде мога да намеря учител по гайда някаде близо до Пловдив. От малак си имам мечтата да се науча да свиря на гайда, но до сега нямах възможността а може би и куража да се опитам да работя с този изключителен инструмент. Всичко свързано с Родопите е сварзано със сърцето ми, убожавам всичко родпско. Дори сега се вънувам само като пиша за това.Аз на 17 години родом съм от Асеновград и там живея а в родът ми е от родопите но наистина до сега странно но не можах да си купя и науча. Ще съм благодарен ако отговорите. Цитирай
vania Отговорено Юни 1, 2010 Отговорено Юни 1, 2010 Здравеите. искам да попитам къде в Ямбол или около Ямбол мога да отида на уроци по каба гайда, трябва ми учител или някаква школа където преподават уроци, купих си каба гайда и много искам да се науча да свиря, но незнам къде да отида, моля някой ако знае да ми каже ще съм много благодарна Цитирай
Сегов Отговорено Юни 8, 2010 Отговорено Юни 8, 2010 Здравейте! Купих си каба Гайда и искам да се науча. Аз съм от Варна ако някой може да ми помогне с нещо моля да ми пише! За сега имам учител, но се виждаме много рядко. Цитирай
Imperial Отговорено Февруари 5, 2014 Отговорено Февруари 5, 2014 Някой може ли да ми прати клип или някакъв вид информация за видовете тонови украшения на каба гайдата Цитирай
Imperial Отговорено Февруари 1, 2015 Отговорено Февруари 1, 2015 Който търси учител гайдар в Пловдив да ми пише на скайп ( nikolai_bobchev_1995 ) Цитирай
Recommended Posts