phile Отговорено Юли 22, 2005 Автор Отговорено Юли 22, 2005 (Редактирано) добре сам каза че Контакт има пълна (и не само той ) подръжка на АКАЙ и можеш да запазваш Контакт (и не само) формат, каква точно загуба има?!!?!? Плийс, стига с тоя ЦД Архитект, не е само той на тоя свят и опредлено не е #1 (особенно на пц)... и моя мобилен драйв ми съдържа копия на оригиналните ми библиотеки -- те всъщност са два драйва -- единия прави бакъп на цд-тата , като на него АКАЙ дисковете са запазени като disc images, и от там вече ако ми трябват специфични библиотеки се конверт-ват -- намирам го много по удобно ако трябва да работя някъде другаде и искам да си взема максимум библиотеки -- например Метаморфозис-а е едно цд което при правилна конверсия ти дава към 3гб сампли -- кое е по добре за архив 600мб (и по малко при компресия) или 3гб, като винаги можеш да ги конверт-неш ,нали така .... Даже и ЦД Екстракт-а (както и всички от сорта) да преслушаш всичко преди да го конвертнеш.... а и все пак наистина като уейв файл е много по флексибилно... Другия драйв е мобилния с най често използваните/любимите ми библиотеки, които де факто по всяко време дублира и като външен аудио... Освен това не зная дали си правил сравнениа или си чел за това как се представят самите самплери по качество на playback ...... Според мен гига-та е доста зле ... сорри ... а и яде цпу като за световно...... Редактирано Юли 22, 2005 от phile Цитирай
Jordan_J Отговорено Юли 23, 2005 Отговорено Юли 23, 2005 (Редактирано) ... Нямам какво да добавя ... Самплерите не ги използвам за плейване, а за междинно звено преди рендирането на трака ... Вече не ми се говори на тая тема ... Действай там както си знаеш и това е ... Редактирано Юли 23, 2005 от visiondann Цитирай
Recommended Posts