Brujerizmo Публикувано Май 27, 2008 Публикувано Май 27, 2008 (Редактирано) http://www.myspace.com/haemasdne ей това го записахме в Pacific studio и го мастерира един тип в USA, интересно ми е да чуя мнения относно звука...благодаря предварително. pozdravi: Rado/haema Редактирано Май 27, 2008 от Brujerizmo Цитирай
kolega Отговорено Май 27, 2008 Отговорено Май 27, 2008 Барабанчето... този тенекиен звук... ми бърка в здравето... освен ако не е това идеята, де Цитирай
Brujerizmo Отговорено Май 28, 2008 Автор Отговорено Май 28, 2008 (Редактирано) една от главните идеи е барабанчето да бърка в здравето ... на мен ми харесва затова и сам го направил така.....темата е за да видя дали само на мен ми харесва. благодаря за мнението Редактирано Май 28, 2008 от Brujerizmo Цитирай
chris_barnes Отговорено Май 28, 2008 Отговорено Май 28, 2008 Еми типично грайнд звучене на соло барабанчето, добре звучи Китарите с какво са записвани? Цитирай
Brujerizmo Отговорено Май 28, 2008 Автор Отговорено Май 28, 2008 Еми типично грайнд звучене на соло барабанчето, добре звучи Китарите с какво са записвани? ами китариста свири с metalcore и някъв ibanez ..ако за това питаш. Цитирай
yakiya Отговорено Май 28, 2008 Отговорено Май 28, 2008 И мене много ме кефи барабанчето. Бих го вмъкнал в мойта колекция,ако ми го пуснеш на WAV или Миди на :yakiya@abv.bg Жулите здраво.Нема кво. Цитирай
jFog Отговорено Май 28, 2008 Отговорено Май 28, 2008 Здравейте, първо харна музичка послеза барабанчето..то си звучи много класически май даже .но е много усилено според мен затовасе набива толкова в ушите.Мился ,че микса като цяло ще спечели доста ако и останалата част от барабнното съсловие е по чуваемо.Така някъкси е като запис от мазето на репетиция. лошо няма де ако това сте търсили. Цитирай
LOE Отговорено Май 29, 2008 Отговорено Май 29, 2008 на мен звукът хич не ми харесва, адски е мътен и небалансиран музичката е блага обаче Цитирай
Brujerizmo Отговорено Май 29, 2008 Автор Отговорено Май 29, 2008 на мен звукът хич не ми харесва, адски е мътен и небалансиран музичката е блага обаче ами ако имаш идеи какво да барна точно и как !? благодаря предварително Цитирай
Recommended Posts