badhabittt Публикувано Юли 22, 2005 Публикувано Юли 22, 2005 Хора кажете от де мога да си намеря overdrive камионче или нещо такова. Не държа особенно на качеството поради ограничения в парите Цитирай
fracture Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 Във форума има хора, които биха ти сглобили ефект, това по отношение на парите. Какво имаш впредвид, като казваш че не държиш особено на качеството ? Цитирай
DRago Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 Човече в всеки музикален магазин би могъл да намериш това което ти трябва по принцип виж аз имам нещо старичко верно е но пък е двоен ефект има оувър драйв и компресор ако се интересуваш драсни нещо за повече информация.... Цитирай
badhabittt Отговорено Юли 23, 2005 Автор Отговорено Юли 23, 2005 Човече в всеки музикален магазин би могъл да намериш това което ти трябва по принцип виж аз имам нещо старичко верно е но пък е двоен ефект има оувър драйв и компресор ако се интересуваш драсни нещо за повече информация.... човек на мен тия два ефекта ми трябват най-много казавам че не държа на качеството защото не мога да дам пове4е от 70-80 лева Цитирай
Recommended Posts