Sieger Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 Ми според мен е супер като за начало! От чужбина няма смисъл да си внасяш, при положение че си се спрял на тези китари! М-80 е доста добър избор... 2 hum-а, с отделни тон и volume за всеки, 3 позиции... На доста скъпичка се прави... Ще я пробвам и ще кажа мнение за саунда! Цитирай
wessy Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 ямахата си я бива още ми е мъчно че я продадах ама ко да прайм обаче мойта беше леко модифицирана. ако я земеш от магазина и нищо не я пипнеш е пълен ташак. тряа си настройш местата на адаптерите, грифа да врътнеш, тремолото да тунинговаш и така Ибанеца също е много здрав фиксирания мост ме кефи. и сегашната ми китара е с фиксиран мост и тая която чакам и тя Цитирай
FeramonD Отговорено Юли 22, 2005 Автор Отговорено Юли 22, 2005 Ми честно казано и аз най-ми хареса идеята за Ибанеза а и аз ще мина да видя М-80 ката! Всъщност "свиря" от около три месеца по настоящем пънк ( заради една групичка) но иначе супер много се кефа на нещо по силно като Металика абе жица да има но не чак че да не се търпи! Цитирай
FeramonD Отговорено Юли 22, 2005 Автор Отговорено Юли 22, 2005 (Редактирано) :green: И да добавя всъщност Ибанеза от Виена е не точно този! Онзи е двуканален и с малко по-висок клас адаптери! За съжаление нямам снимка но е и с около 50 лева по-скъп! Дилемата е Скуаяра или Ибанеза и да се надяваме,че скоро ще я реша! П.С Washburn-а също е опция но честно казано предпочитам горните две! http://www.weiss-kadlec.at/web/ibanez/artt...serie=GIO&sort= От този магазин става въпрос! значи моста на горе посочения двуканален ибнез (които смятам да купя) е като този:По долните китари от 250 евро GSZ120-SV IBANEZ E-GITARRE а изглежда точно като най-горните само че с внесените поправки ! абе малко умотано ама като цяло се надявам да ме разберете! :green: Редактирано Юли 22, 2005 от FeramonD Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 Ами аз май утре ще я пробвам и ще изкажа впечатления Въпроса е наистина труден Цитирай
jFog Отговорено Юли 23, 2005 Отговорено Юли 23, 2005 абе за 500 луева ако щи харчиш...що не си земеш едно БиСИ ? Цитирай
FeramonD Отговорено Юли 23, 2005 Автор Отговорено Юли 23, 2005 Ми нещо не ме радват особено! но мерси за предложението! Цитирай
EmchoDT Отговорено Юли 23, 2005 Отговорено Юли 23, 2005 В Технополис, в Пловдив продават JS30DK Dinky за 500 лв. Според мен офертата си е бива китарата е с Флайдроуз на Джаксън и с Двоини адаптори на Джаксън!!! Но ти си реши, ако ти се свири метъл ти е препоръчвам!!! Jackson Цитирай
FeramonD Отговорено Юли 24, 2005 Автор Отговорено Юли 24, 2005 В Технополис, в Пловдив продават JS30DK Dinky за 500 лв Сигурен ли си че са 500лв. Защото стратокастер каза че си я е взел за 450$! Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 24, 2005 Отговорено Юли 24, 2005 Сигурен ли си че 30? защото в официалният сайт цената му е 450$ а трудно това нещо ще с епродава за 5 стотака... плс провери! Цитирай
FeramonD Отговорено Юли 24, 2005 Автор Отговорено Юли 24, 2005 Защото ако е толкова и е това китарата утре паля за пловдив! Цитирай
NetMan Отговорено Юли 24, 2005 Отговорено Юли 24, 2005 FeramonD хубаво е, че добре се интересуваш преди за закупиш подобно нещо, НО повярвай ми за тези пари повечето китари идват от едно и също място, независимо какво пише на грифа. Когато копувах своята китара, пробвах няколко, но на вид еднакви китари(защото вече си бях избрал как ще изглежда моята) и всяка от тях почувствах по различен начин, въпреки че цената им, както и формата им бяха същите. На един приятел на китарата пише 'Ibanez' И разликата м/у него и моя Squier е в грифа и малко в тялото. Разгледахме двете китари до последния болт и стигнахме до извода, че те излизат от един завот. Така, че моят савет е: -Влизаш в магазина, избираш си китарките, които те най-кефат на вид, после ги изпробваш внимателно, след което ги изпробваш отново(непременно ще усетиш, че една от тях ще ти е най-удобна). Един друг авер си хареса много яака Yamaha на снимка в нета. Пратил баща си да му я купи от магазина. Китарата му е два пъти по-скъпа от мойта и вади наистина хубав звук, но като я хвана все едно хващам тухла. Така, че изслушай мнението на другите,но повярвай най-много на себе си когато избираш. Надявам се мнението ми да не е било безполезно. Цитирай
FeramonD Отговорено Юли 24, 2005 Автор Отговорено Юли 24, 2005 Разбира се че ще опитам преди да взема, но съм свирил на Gax70 и на JS30DK Dinky в действителност за малко и супер много ми хареса Джаксъна но съм останал с впечатлението че е доста по скъп - поне към 650 лв. Иначе утре мисля да мина през раизинга да видя М-80 ката! готиното е че е 370лв и ще ми останат пари и за процесор но ако Джаксъна струва 500лв. мисля че няма да му мисля много! ( а флойда ще го преодолеем! ) Цитирай
DILETANT Отговорено Юли 24, 2005 Отговорено Юли 24, 2005 Не е нужно да ходиш до Пловдив за Джаксъна, ако си от София има го ТУК Цитирай
Recommended Posts