Jump to content
Българският форум за музиканти

Помогнете


FeramonD

Recommended Posts

Ми според мен е супер като за начало! От чужбина няма смисъл да си внасяш, при положение че си се спрял на тези китари!

 

М-80 е доста добър избор... 2 hum-а, с отделни тон и volume за всеки, 3 позиции... На доста скъпичка се прави... Ще я пробвам и ще кажа мнение за саунда!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 53
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

ямахата си я бива :lol: още ми е мъчно че я продадах ама ко да прайм :)

обаче мойта беше леко модифицирана. ако я земеш от магазина и нищо

не я пипнеш е пълен ташак. тряа си настройш местата на адаптерите,

грифа да врътнеш, тремолото да тунинговаш :) и така

 

Ибанеца също е много здрав :) фиксирания мост ме кефи. и сегашната

ми китара е с фиксиран мост и тая която чакам и тя :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми честно казано и аз най-ми хареса идеята за Ибанеза а и аз ще мина да видя М-80 ката! Всъщност "свиря" от около три месеца по настоящем пънк ( заради една групичка) но иначе супер много се кефа на нещо по силно като Металика :lol: абе жица да има но не чак че да не се търпи!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

:green: И да добавя всъщност Ибанеза от Виена е не точно този! Онзи е двуканален и с малко по-висок клас адаптери! За съжаление нямам снимка но е и с около 50 лева по-скъп! Дилемата е Скуаяра или Ибанеза и да се надяваме,че скоро ще я реша!

 

П.С Washburn-а също е опция но честно казано предпочитам горните две!

 

 

http://www.weiss-kadlec.at/web/ibanez/artt...serie=GIO&sort=

 

От този магазин става въпрос! значи моста на горе посочения двуканален ибнез (които смятам да купя) е като този:По долните китари от 250 евро GSZ120-SV IBANEZ E-GITARRE а изглежда точно като най-горните само че с внесените поправки ! абе малко умотано ама като цяло се надявам да ме разберете! :green:

Редактирано от FeramonD
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Технополис, в Пловдив продават JS30DK Dinky за 500 лв. Според мен офертата си е бива китарата е с Флайдроуз на Джаксън и с Двоини адаптори на Джаксън!!! Но ти си реши, ако ти се свири метъл ти е препоръчвам!!!

 

 

Jackson

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Технополис, в Пловдив продават JS30DK Dinky за 500 лв

Сигурен ли си че са 500лв. Защото стратокастер каза че си я е взел за 450$!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

FeramonD хубаво е, че добре се интересуваш преди за закупиш подобно нещо, НО повярвай ми за тези пари повечето китари идват от едно и също място, независимо какво пише на грифа. Когато копувах своята китара, пробвах няколко, но на вид еднакви китари(защото вече си бях избрал как ще изглежда моята) и всяка от тях почувствах по различен начин, въпреки че цената им, както и формата им бяха същите.

На един приятел на китарата пише 'Ibanez' И разликата м/у него и моя Squier е в грифа и малко в тялото. Разгледахме двете китари до последния болт и стигнахме до извода, че те излизат от един завот.

Така, че моят савет е: -Влизаш в магазина, избираш си китарките, които те най-кефат на вид, после ги изпробваш внимателно, след което ги изпробваш отново(непременно ще усетиш, че една от тях ще ти е най-удобна).

Един друг авер си хареса много яака Yamaha на снимка в нета. Пратил баща си да му я купи от магазина. Китарата му е два пъти по-скъпа от мойта и вади наистина хубав звук, но като я хвана все едно хващам тухла.

Така, че изслушай мнението на другите,но повярвай най-много на себе си когато избираш. Надявам се мнението ми да не е било безполезно. :bravo:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбира се че ще опитам преди да взема, но съм свирил на Gax70 и на JS30DK Dinky в действителност за малко и супер много ми хареса Джаксъна но съм останал с впечатлението че е доста по скъп - поне към 650 лв. Иначе утре мисля да мина през раизинга да видя М-80 ката! готиното е че е 370лв и ще ми останат пари и за процесор но ако Джаксъна струва 500лв. мисля че няма да му мисля много! ( а флойда ще го преодолеем! :bravo: )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.