peshoy2k Публикувано Юли 21, 2005 Share Публикувано Юли 21, 2005 какви и къде. Разлика между черен и прозрачен. кажете какво ползвате и какви разлики намирате. Д'Дарио про арте ми се струват добри. Не съм пробвал композитните обаче, струва ли си Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalmaniak Отговорено Юли 21, 2005 Share Отговорено Юли 21, 2005 Черните са по-силни определено, но карат по-малко време. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Юли 21, 2005 Share Отговорено Юли 21, 2005 (Редактирано) черните струни са като черните презервативи направени са по стилни иначе според мен са еднакво добри като белите (зависи от коя марка де) Редактирано Юли 21, 2005 от solo5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bassko Отговорено Юли 21, 2005 Share Отговорено Юли 21, 2005 Аз имах и едни La'Bella червени! и те най-много ми харесаха! доста звънлив звук имаха и се задържа дълго време читав! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Юли 22, 2005 Автор Share Отговорено Юли 22, 2005 Аз имах и едни La'Bella червени! и те най-много ми харесаха! доста звънлив звук имаха и се задържа дълго време читав! има ли ги в БГ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bassko Отговорено Юли 22, 2005 Share Отговорено Юли 22, 2005 Аз имах и едни La'Bella червени! и те най-много ми харесаха! доста звънлив звук имаха и се задържа дълго време читав! има ли ги в БГ М да! Аз ги взех от малкия ЦУМ ама не съм ги виждал скоро! А. ето намерих им опаковката пише: LaBella red nylon, silver plated 820 flamenco strings Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Юли 23, 2005 Автор Share Отговорено Юли 23, 2005 ахаааа, мерси дано да има Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Юли 23, 2005 Share Отговорено Юли 23, 2005 ла бела рулз Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Юли 23, 2005 Share Отговорено Юли 23, 2005 аз съм за прО АрТЕ - чЕрНИ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetMan Отговорено Юли 23, 2005 Share Отговорено Юли 23, 2005 Последният път, когато сменях струните си, продавача във Фактор каза, че прозрачните са по-меки и аз си взех такива Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tokay-Ihto Отговорено Юли 24, 2005 Share Отговорено Юли 24, 2005 Аз веднъж исках да пробвам да свиря с няйлонови и ей така за пробата реших да си взема най-евтините, не се сещам колко струваха, ама бяха в една найлонова торбичка без никакви надписи, просто прозрачна. И един ден свалих си старите и викам да сложа тея, и да ви кажа (проблема може и в мен да е бил де) ама не можах да преценя коя от трите най тънки е 1ва, коя 2ра, коя 3та. сложих си ги, както прецених, ама то стана еднааа 1ва опъната другите като ластички, сменях настройвах, все нещо от род се получаваше, много се изнервих и ги махнах. Така, че не си взимйте струни в найлонова торбичка без марка и тн. (сигурно някакви български са били). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitaratapesho Отговорено Юли 24, 2005 Share Отговорено Юли 24, 2005 (Редактирано) La Bella са страхотни и аз гласувам за тях. по принцип черните са концертни струни а белите - за упражнения. предполагам знаете каква е разликата. а това, че черните са по-стилни и са еднакви като качества с белите е малко научна фантастика. Ла Бела има откъде да се намерят също така Редактирано Юли 24, 2005 от kitaratapesho Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Юли 24, 2005 Share Отговорено Юли 24, 2005 черните струни мисля вадят някак си малко по тих, но мек и приятен звук. някак си топъл.. не може да се изкара нещо прекалено агресивно на тях. мен лично май те по ме кефят повече, въпреки че съм пробвал от черен найлон само фендерските. аз принципно свиря на евтини струни (queen, по разбираеми причини.. ) и разликата с тези беше осезаема иначе струните дето са просто в пликче и намотани като мЪстии са много яки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npace Отговорено Юли 24, 2005 Share Отговорено Юли 24, 2005 Аз веднъж исках да пробвам да свиря с няйлонови и ей така за пробата реших да си взема най-евтините, не се сещам колко струваха, ама бяха в една найлонова торбичка без никакви надписи, просто прозрачна. И един ден свалих си старите и викам да сложа тея, и да ви кажа (проблема може и в мен да е бил де) ама не можах да преценя коя от трите най тънки е 1ва, коя 2ра, коя 3та. сложих си ги, както прецених, ама то стана еднааа 1ва опъната другите като ластички, сменях настройвах, все нещо от род се получаваше, много се изнервих и ги махнах. Така, че не си взимйте струни в найлонова торбичка без марка и тн. (сигурно някакви български са били). сложил си найлонови струни на акустична китара? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FeramonD Отговорено Юли 24, 2005 Share Отговорено Юли 24, 2005 сложил си найлонови струни на акустична китара? Че аз доколкото знам найлонови струни за ел.няма! :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts