Stoyansky Публикувано Май 17, 2008 Публикувано Май 17, 2008 Днес изрових от прахта един CASIO CTK-200. Въпросът ми се състои в това, дали е възможно синтезаторът да бъде свързан с PC-то и как? Благодаря Цитирай
dedomito Отговорено Май 18, 2008 Отговорено Май 18, 2008 Честито , поизтупай го още мало от прахта и пиши какви изходи има . Аз имам Касио CTK-700 и той има миди ин и миди аут с жакове петици . Ако и ти имаш подобни жакове проблема ти е никакъв . Ако имаш гейм порт на саунд картата на компа се закача там с кабел , ако не чрез миди кабел за скромната сума от 70лв . Аз още не мога да прежаля тея пусти 70лв за кабела ...но си требе ... Цитирай
Stoyansky Отговорено Май 18, 2008 Автор Отговорено Май 18, 2008 хяхяхях.. няма да се получи нищо. сега ще се борим за CTK-900 или WK-8000, ама по-вероятно да е първото Цитирай
vasko321 Отговорено Май 18, 2008 Отговорено Май 18, 2008 Честито , поизтупай го още мало от прахта и пиши какви изходи има . Аз имам Касио CTK-700 и той има миди ин и миди аут с жакове петици . Ако и ти имаш подобни жакове проблема ти е никакъв . Ако имаш гейм порт на саунд картата на компа се закача там с кабел , ако не чрез миди кабел за скромната сума от 70лв . Аз още не мога да прежаля тея пусти 70лв за кабела ...но си требе ... Ако си вземе обикновен миди кабел + някаква евтина соунд карта с миди ин ще излезе доста по-евтино от 70 лв Цитирай
dedomito Отговорено Май 18, 2008 Отговорено Май 18, 2008 Честито , поизтупай го още мало от прахта и пиши какви изходи има . Аз имам Касио CTK-700 и той има миди ин и миди аут с жакове петици . Ако и ти имаш подобни жакове проблема ти е никакъв . Ако имаш гейм порт на саунд картата на компа се закача там с кабел , ако не чрез миди кабел за скромната сума от 70лв . Аз още не мога да прежаля тея пусти 70лв за кабела ...но си требе ... Ако си вземе обикновен миди кабел + някаква евтина соунд карта с миди ин ще излезе доста по-евтино от 70 лв Принципно да , но е лишено от смисъл . То и аз имам една стара саунд карта с миди порт , но това не значи че ще си махна новата . Предполагам обаче че Касио CTK-200 е възможно да няма никакви изходи . Цитирай
vasko321 Отговорено Май 18, 2008 Отговорено Май 18, 2008 (Редактирано) А защо просто не сложиш двете? Доколкото знам най-достъпните са на PCI Редактирано Май 18, 2008 от vasko321 Цитирай
Recommended Posts