uliqn Публикувано Май 17, 2008 Публикувано Май 17, 2008 Тарся стилове за Roland E-68! Моля помогнете. Цитирай
stoqn shaikov Отговорено Май 19, 2008 Отговорено Май 19, 2008 За Е-68 стилове има само на фабричните стил карти за Roland модел TN-SC2 със съдържание само 8 стила, иначе стилове от флопито не можеш да лоудваш, а една карта може да ти излезе скъпо не знам вече кака вървят. Имал съм такъв клавир познавам го до болка. Другия вариант да продадеш клавира и да си вземеш друг, поне аз така направих и не съжалявам. Цитирай
iivanov1 Отговорено Август 13, 2011 Отговорено Август 13, 2011 здравей колега,от скоро имам Роланд е68 а разбрах че и ти си имал.синтезатора каква информация може да чете от флопи дискетата?какъв формат?предварително благодаря.поздрави! Цитирай
iivanov1 Отговорено Август 13, 2011 Отговорено Август 13, 2011 и аз търся ,но много е трудно ако нещо намериш пиши ми Цитирай
misterj Отговорено Август 13, 2011 Отговорено Август 13, 2011 Аз пък мисля, че се качват 8 стила от дискетата. Цитирай
iivanov1 Отговорено Август 13, 2011 Отговорено Август 13, 2011 (Редактирано) има карти с външна памет които имат по 8 ритъма ,но са много кът аз немога да си намеря ориенталски ритми например.а с дискетата незнам как става записах миди файлове на една но ми изписа грешка,и не знам ....... Редактирано Август 13, 2011 от iivanov1 Цитирай
Recommended Posts