metalhammer Публикувано Май 16, 2008 Публикувано Май 16, 2008 Значи страт китрата ми горния мост е направен за 09 струни и по дебели не влизат. Отделно пръта в грифа се върти само при свален от тялото гриф защото там се намира главата за ключа. Трябва да се уголемят улейте на горния нът за да влизат 10 струни и да се настрой пръта на по силния напън на струни 10 . Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 16, 2008 Отговорено Май 16, 2008 Е с отвертка не става ли да завъртиш 1/8 оборот? Цитирай
metalhammer Отговорено Май 16, 2008 Автор Отговорено Май 16, 2008 Начи говорим за нещо такова Завъртане на 1/8 е стреляне на посоки. Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 16, 2008 Отговорено Май 16, 2008 Ми,да точно това,обикновено на пикгарда си е изрязано,за да можеш да го ръчкаш,а за 1/8 поне при мен е достатъчно като мина от 10-ки в ми бемол (горе-долу като на 9ки е опъна) към стандартния строй,за да не огъва грифа прекалено.Отделно тръсрода не е добре да се върти с повече от 1/8 на 1 път и не повече от половин оборот за 1 ден,задължително с отпуснати струни. Цитирай
dido73bg Отговорено Май 22, 2008 Отговорено Май 22, 2008 Валери Градинарски е човека! Направо е златен ако искаш ще ти дам координати! Цитирай
Recommended Posts