stephen Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Здрасти Burton пожеалвам ти успех с групата и нали знае ш вече никви жени не могат да ме откажат от концертите ви, на които все има някоя специално за мне подготвена песен благодаря, че ме светна за тва място - вече бера плодовете :) до скоро! Yiwigi да не говори много мнго за биронки, защото нека всички задружно попитаме в един глас - Кой е на диеетаааааааа????? Цитирай
Burton Отговорено Август 4, 2005 Автор Отговорено Август 4, 2005 Тъй тъй, никакви жени повече преди концерт все пак си сред основните ударно-куфеещи звена Радвам се че се зарибяваш по форума, време ти беше Цитирай
Burton Отговорено Август 4, 2005 Автор Отговорено Август 4, 2005 ей събрахме сееее вади ракията Чекаме Вальо и я вадим! ...или по скоро той вади домашнярката Цитирай
Yiwigi Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 На дядо усуканицата 53 градиса....Кита от тая я вади Цитирай
Burton Отговорено Август 4, 2005 Автор Отговорено Август 4, 2005 Баси ракиения офтопик дето се заформи Цитирай
tocata Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Май е крайно време и аз да се представя на широката общественост: 1)nickname: Burton 2)Възраст: 22...леле, остаряхме 3)Образование: студенстко-незавършено. В момента се подвизавам като студентин МО в СУ 4)Вашият инструмент/и: китара, бас и каквото си спомням от цигулката 5)Предпочитан музикален стил: рок, хеви мятал, прогресив, блус, класика 6)Вашият вдъхновител: трудна работа...може би Jason Becker /макар че вдъхновител е силна дума...като не мога да изсвиря и 10 такта от негова песен / Но определено като го видях и чух тоз човек как свири ми подейства смазващо... 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Нереализирани...една група, която сформирахме в 10 клас и нарекохме със звучното име AquaNuda /в превод - "Гола-вода"/ по случай "чутовните" инструментални умения на всички в нея Реализиран проект - група "Ювиги", в която свири и нашият съфорумец Yiwigi 8)Странични интереси: гледане на мнооого филми 9)В кратце(или с две думи за вас самите): риба аиде сине сус здрве............... Цитирай
Katsko Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 вземи се пресели в софия за постоянно,че ми липсваш на репетиции :inlove: Цитирай
Burton Отговорено Август 4, 2005 Автор Отговорено Август 4, 2005 Абе и на мен ми липсват репетициите сега, ама в къщи си е най-яко От октомври пак :guitar: Цитирай
Recommended Posts