Burton Публикувано Юли 20, 2005 Публикувано Юли 20, 2005 (Редактирано) Май е крайно време и аз да се представя на широката общественост: 1)nickname: Burton 2)Възраст: 22...леле, остаряхме 3)Образование: студенстко-незавършено. В момента се подвизавам като студентин МО в СУ 4)Вашият инструмент/и: китара, бас и каквото си спомням от цигулката 5)Предпочитан музикален стил: рок, хеви мятал, прогресив, блус, класика 6)Вашият вдъхновител: трудна работа...може би Jason Becker /макар че вдъхновител е силна дума...като не мога да изсвиря и 10 такта от негова песен / Но определено като го видях и чух тоз човек как свири ми подейства смазващо... 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Нереализирани...една група, която сформирахме в 10 клас и нарекохме със звучното име AquaNuda /в превод - "Гола-вода"/ по случай "чутовните" инструментални умения на всички в нея Реализиран проект - група "Ювиги", в която свири и нашият съфорумец Yiwigi 8)Странични интереси: гледане на мнооого филми ;) 9)В кратце(или с две думи за вас самите): риба Редактирано Юли 20, 2005 от Burton Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 Кога ще пуснете нещо ваше по джимейла; едва ли скоро ще ви чуя на живо... Здрасти. Цитирай
Burton Отговорено Юли 20, 2005 Автор Отговорено Юли 20, 2005 (Редактирано) едва ли скоро ще ви чуя на живо... Нали си в София, какъв е проблема? а иначе за сега плановете са към края на лятото да запишем нещо като демо с 5-6 авторски песни, та като стане - първо в gmail-a много ясно Редактирано Юли 20, 2005 от Burton Цитирай
Yiwigi Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 (Редактирано) Сине, здрасти официално и от мен Радвам се да те видя и тук Хахахаха - все едно не сме се виждали иначе П.С. Съвсем скоро може да пуснем един инструментал в гмаил-а, ако се справим прилично със записа :hello: Редактирано Юли 20, 2005 от Yiwigi Цитирай
Topsun Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 ех,кога беше времето,когато ти свиреше на цигулка....верно остаряхме здрасти,щото с теб никога не можем да се видим кат хората Цитирай
Burton Отговорено Юли 26, 2005 Автор Отговорено Юли 26, 2005 (Редактирано) Здрасти на всички! Topsy, време е наистина да се видим като хората, стига само по концерти сме се засичали Айде другата седмица в нас! @Henderson, много луд концерт онази вечер, поздрави! Редактирано Юли 26, 2005 от Burton Цитирай
Polyphone Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 Привет и от мен! Пусни нещо твое да чуем! Цитирай
mila_kara Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 9)В кратце(или с две думи за вас самите): риба Коя е втората дума? ...след риба... А иначе, за мен си повече добре заварил от добре дошъл. Имаш група, групата си има хубаво име, остава да чуем и хубавата музика! :hello: Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 Мариачи, ти сега ли реши да са представиш ако не си чувал испански рок потърси Естопа, мое да вкарате нещо в репертоара . То и мене не ме е срам да не съм ви чул още Цитирай
Burton Отговорено Юли 27, 2005 Автор Отговорено Юли 27, 2005 Мариачи, ти сега ли реши да са представиш Позакъснях верно, но по-добре късно отколкото никога @Polyphone, мои неща още няма да слагам да не стават изцепки иначе нещата вървят бавно, но напредват... на края на това лято наистина се надявам вече да си запишем авторските, та да си кажете мнението... @mila_kara, втората дума май още не съм я измислил...засега е скрита зад бирената чаша Цитирай
Yiwigi Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 @mila_kara, втората дума май още не съм я измислил...засега е скрита зад бирената чаша Не е зад бирената чаша, а в вътре в чашата и все не докарваме да я видим...щото като стигнем до дъното и подкарваме поредната биронка Цитирай
Burton Отговорено Юли 27, 2005 Автор Отговорено Юли 27, 2005 (Редактирано) @mila_kara, втората дума май още не съм я измислил...засега е скрита зад бирената чаша Не е зад бирената чаша, а в вътре в чашата и все не докарваме да я видим...щото като стигнем до дъното и подкарваме поредната биронка Айде ти алкохолик ме изкара :stop: Какво ще си кажат хората... Редактирано Юли 27, 2005 от Burton Цитирай
Yiwigi Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 Никакъв алкохолик!!!! Никви тикиви... :green: Виж се какъв си интелигентен http://pg.photos.yahoo.com/ph/panayot_sola...e10.jpg&.src=ph :violin: :violin: :violin: Цитирай
Katsko Отговорено Юли 28, 2005 Отговорено Юли 28, 2005 ха-ха!мамин метъл с цигулката :violin: Цитирай
Recommended Posts