Burton Публикувано Май 13, 2008 Публикувано Май 13, 2008 (Редактирано) Сива пустиня Записът е от репетиция в"Спарк студио"... ще се радваме да си кажете мнението! Редактирано Май 13, 2008 от Burton Цитирай
рахата Отговорено Май 13, 2008 Отговорено Май 13, 2008 Крачка напред с това парче!Обаче тия вокали...Не ме разбирайте погрешно-това е лично мнение, но потърсете някой добър певец Цитирай
Bozzich Отговорено Май 18, 2008 Отговорено Май 18, 2008 (Редактирано) Доста готино, според мен.... Само че ми се струва, че всички групи с някаква подобна лирическа насоченост и български текстове звучат яко сходно. Визирам основно Епизод (като чуя това "той повярва в светлината" и се чудя какво съм си пуснал..), макар и техните текстове да са от по-друг тип. И аз съм за за вокала, не че пее лошо, но на тази музика би отивало нещо... друго П.С. Много готин бас! Редактирано Май 18, 2008 от Bozzich Цитирай
Stivy_k Отговорено Май 19, 2008 Отговорено Май 19, 2008 Бомба!!! Напомня наистина на епизод Айде и само напред и нагоре!!!! Цитирай
vanboy Отговорено Май 22, 2008 Отговорено Май 22, 2008 Брао!Не само баса е добър-всички освен вокала сте на една вълна!При това записа е демо-похвално!Вокала си пее добре,но ми се струва,че е за друг жанр.Успехи. Цитирай
Rubikon Отговорено Май 24, 2008 Отговорено Май 24, 2008 В случая вокалът е и басист , няма да го изволняваме, свири си човека, а пък опитите показват, че пее по-добре от доста от опитите ни за вокалисти на групата.....да не кажа от всички.. Цитирай
Fallenblood Отговорено Май 24, 2008 Отговорено Май 24, 2008 (Редактирано) а мен ме кефи вокалът пък трябва му опит и по-добре да се миксира (може би по-надолу у миксо а го бутньете?), ама глас си има пичът (; Редактирано Май 24, 2008 от Fallenblood Цитирай
BatStive Отговорено Май 25, 2008 Отговорено Май 25, 2008 а мен ме кефи вокалът пъктрябва му опит и по-добре да се миксира (може би по-надолу у миксо а го бутньете?), ама глас си има пичът (; Да, добре си е вокала... въпрос на малко настройки! И парчето си е готино! Цитирай
Burton Отговорено Май 30, 2008 Автор Отговорено Май 30, 2008 Благодарим! Със сигурност не съм особено добър певец, но поради невъзможността толкова време да намерим добрия вокал за който повечето говорят, гледаме малко по малко да се учим и сами да си правим нещата...барем станат прилични! Пеенето наистина има още да се барне и като вокална линия и като изпълнение, но...Ще старая! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 30, 2008 Отговорено Май 30, 2008 Съвет - пробвай да попееш малко естради и попове, като гледаш не само да целиш тоновете, а да правиш различните украшения, тембри - според мен няма никак да ти се отрази зле на пеенето, пък било то и метъл пеене.. Цитирай
vanboy Отговорено Май 30, 2008 Отговорено Май 30, 2008 Не му завиждам..аз съм се пробвал да свиря на БАС и да пея.... Цитирай
SKYFACE Отговорено Май 30, 2008 Отговорено Май 30, 2008 Готина група А вокалът и на мен ми харесва-само трябва да се запише в студио и да се обработи. Все пак това са записи от репетици-при професионална намеса от човек които си разбира от звукозаписи ще звучи супер А най-важното е че пее с чуство ! Успех от мен Цитирай
Ивелин Отговорено Май 31, 2008 Отговорено Май 31, 2008 (Редактирано) Много яка инструментална част! Давайте все в тоя дух... Редактирано Май 31, 2008 от Ивелин Цитирай
Burton Отговорено Юни 2, 2008 Автор Отговорено Юни 2, 2008 (Редактирано) Благодарим много за хубавите коментари и за съветите! Радвам се че ви допада музиката! А пеенето...ще тренирам здраво и това е! Редактирано Юни 2, 2008 от Burton Цитирай
Recommended Posts