vasko321 Публикувано Май 12, 2008 Публикувано Май 12, 2008 Ами здравейте 1)nickname: vasko321 2)Възраст: 19 (лелее) 3)Образование: Почти средно 4)Вашият инструмент/и: Китара, барабани, малко клавир 5)Предпочитан музикален стил: рок, фънк, джаз и още други. 6)Вашият вдъхновител: Чувство 7)Досегашни (не)реализирани проекти: нищо сериозно 8)Странични интереси: Спорт: сноуборд, колоездене; автомобили и някакви други 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Регистриран съм от доста време както виждате, но така и не се почувствах достатъчно музикант за да се представям тук. А и без това много повече чета от колкото да пиша, така че така да се каже съм ви наблюдавал много хаха аз и сега не се чувствам като музикант, но осъзнах до каква голяма степен музиката - слушането и свиренето й са част от моето ежедневие. Винаги изискванията ми към мен самия са били доста високи и от известно време просто гледам да си правя кефа като свиря и май така не само, че ми е по-хубаво, а и май нещата ми си се получават доста по-добре Захващал съм се с доста инструменти, но никой от тях не съм изучил наистина добре. Обичам да спортувам, да се разхождам, да обикалям, да си прекарвам времето с готини хора и с няколко думи казано: мразя да скучая. Сега не се сещам какво да напиша повече за мен.... Музиката още от ранна детска възраст ме е докосвала по особен начин и винаги съм я обожавал. До сега не съм свирил в група, а май много искам. Надявам се някой ден и това да се случи. (това като допълнение към т.7 по-горе) Ами това е, ако има да добавя нещо ще го направя в темата. Поздрави: Васил Цитирай
savov Отговорено Май 12, 2008 Отговорено Май 12, 2008 Аз съм от скоро тук, и дори в началото се поовлякох...в смисъл, че повече писах отколкото да чета...някои вече намекнаха, че прекалявам! Както и да е! Реших да ти кажа здравей! Цитирай
Recommended Posts