zanev 70 Отговорено Май 12, 2008 Автор Отговорено Май 12, 2008 .... не намерих инфо в нета че не той - визуално мяза на него в раните му години , въпреки лошото качество - мисля че видеото е от началото на 90-те , Робърт е роден 1964 в Санта Моника и освен това рожденното му име е Roberto Agustín Miguel Santiago Samuel Trujillo Veracruz ... като прибавим че съм слушал какво прави в Инфекшъс и ме кефеше яко в началото на 90-те .... беше си типичен фънкаро джазмен ..... чак после разбрах че почнал с Ози и т.н. .... НО винаги има вероятност да е някой друг ... просто ако е така ще има твърде много съвпадения .... или пък много ми се иска да е той ...... но както казах инфото по въпроса е оскъдно .... Роберто горкия и сайт си няма .... тук в БГ повечето групи след две седмична история и около три месеца преди да успеят за пръв път да си настроят китарите , вече си имат най малко ''местенце'' в Май спейс :) , а той горкия ..... явно се отнася критично към кариерата си .... за разлиса от БГ групите де :hysterical: .................... ... живи и здрави . Цеко Цитирай
Fenix Отговорено Май 13, 2008 Отговорено Май 13, 2008 Не е Трухи това. А и той не долюбва толкоз 6таците. За справка, виж го как изглежда на някой клип на металика от 2005та. дори ако ти се занимава можеш да видиш кога е бил тоя фестивал и като нищо ще откриеш, че Боб е бил на турне с Металика тогаз. Иначе в Suicidal имаше яки работи. Сега го чакаме да видиме в металика кво ще измисли Цитирай
Recommended Posts