papo Публикувано Май 10, 2008 Публикувано Май 10, 2008 здравеите.на скоро си купих 5 струнен musicman на старо.но имам един проблем с звука.не мога да разбера дали е от баса или от апаратурата.свиря с група в заведение всяка вечер.проблема е че по време на свиренето в един момент звука на баса се усилва от само себи си супер много и прегаря.не знам от какво се получава.дали е възможно да е от електрониката на баса,примерно някоя 4аст да е повредена.вклиучвам се директно в пулта.имаме стъпало кросоувър еквалаизер.моля ако някои може да ми помогне.благодаря! Цитирай
chobbi Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 Свиря с Мюзикмен,и нокога не съм имал такъв проблем,а съм имал 2 преди това.Провери си първо потенциометъра за усилването,и ако не е от това нещата отиват май към електрониката,което е много кофти. Цитирай
Nikifena Отговорено Май 11, 2008 Отговорено Май 11, 2008 Най-добре е да локализираш проблема с опити. Да изолираш устройство, което прави проблеми и да го дадеш на ремонт Цитирай
Recommended Posts