MasterOfDisaster Публикувано Май 10, 2008 Публикувано Май 10, 2008 Здравейте, сега хем да се похваля хем малко да се по-оплача. От вчера съм много щастлив собственик на SH-8 . Купих го от съфорумник в почти идеялно състояние -нямам оплаквания или забелешки. Ама ,голямото ама след като го сложих видях че магнитите не минават точно под струните само 4, 5 са добре, другите .... особено 1 ,2 много се разминават. Капачката е от стария ми адаптер... някои некаква идея как да го наместя или от каде да взема подходяща капачка. Китарата е Скуаер Шоумастер HSS - Индонезия. С предния и по предния ми адаптор всичко беше Ок. Не виждам как може да се оправи освен с нова капачка и то при положение ,че е от нея(което супер много ме съмнява защото просто звучи а-логично), но ако все пак някой се сети нещо... да не си трае. Цитирай
Overdrive Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 (Редактирано) ми има нормален и F-spacing. F-spacing идва oт Floyd или Fender, за китара фендерско подобие или ибанез, джаксън (които пак произлизат от фендера) трябва f-spaced да е иначе със струните по-близко е като за гибсън при Дънкън f-spaced адаптерите се водят Trembucker май - тоест модела SH-8 във страт версията е TB-8 но това е доста мощен адаптер и едва ли ще е проблем ако не са точно отгоре струните - при мен на една китара е точно обратното - адаптера е TB-4, а струните са близо и магнитите изкачат навън, но не съм забелязал проблеми в звука от това Редактирано Май 10, 2008 от Overdrive Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Май 10, 2008 Автор Отговорено Май 10, 2008 Прав си, мерси. Таман няма да се разбира когато омазвам солата Цитирай
Icarus Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 На моята китара сменях адаптерите със свалени от една Yamaha, и се оказаха по-широки. Не съм забелязал какъвто и да е проблем със звука и всичко си е наред. Цитирай
Recommended Posts