Exorcist Публикувано Май 9, 2008 Публикувано Май 9, 2008 Казвам се Димитър Калинов, от Варна съм и съм музикохолик... Вече нямам сили да се боря с болестта и се надявам вие да ми помогнете да й се отдам напълно Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 Хей, Митак! Много се радвам, че се представи след 2 години свободно четене и леко писане при нас Правиш голяма музика, човеко и много ще се радвам ако споделиш опита си с неуките тук. Семплирай все така културно и с мярка, друже! Поздрави! Виктор Цитирай
Exorcist Отговорено Май 10, 2008 Автор Отговорено Май 10, 2008 Хей Викс, Благодаря ти за фънки посрещането и за мотивиращите думи Като имам време, обещавам да се отбивам насам за по едно Цитирай
savov Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 добре казано! Болестта е обща! Здравей! Цитирай
ultramega Отговорено Май 11, 2008 Отговорено Май 11, 2008 Здравей, Радвам се да те видя и тук Пусни нещо от твоите неща, да чуят хората... макар че тука са повечето феновете на жицата( ) ,но вярвам, че ще има кой да оцени Цитирай
Exorcist Отговорено Май 12, 2008 Автор Отговорено Май 12, 2008 ...макар че тука са повечето феновете на жицата( ) ,но вярвам, че ще има кой да оцени Усетих, човек! Направо се чувствам като бяла овчица всред черно стадо рокери Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 12, 2008 Отговорено Май 12, 2008 Ехехе, не е така Митак, който е музикант не е тесногръд и когато чуе нещо качествено, просто дава обективното си мнение. Другите... те са просто кибици Цитирай
Exorcist Отговорено Юни 10, 2008 Автор Отговорено Юни 10, 2008 (Редактирано) Аз така й не се представих както трябва... Както вече разбрахте, от Варна съм. Произведен съм в една лятна нощ през 1979-та година. Преди мноооого време, когато бях 2 клас, родителите ми ме записаха на уроци по акордеон. Там се запознах с най-общите понятия в света на музиката. Имах часове по солфеж, които за не посещавах и сега още ме е яд за което... Преминах през редица музикални стилове - от поп музика и диско (края на 80-те), през хип-хоп (ученическите ми години) до "влюбването" ми в даунтемпото и трип-хопа. Толкова много красота има в тази неуписуема с думи смесица от рок, джаз, соул, хип-хоп и електроника. Това е любимата ми музика и музиката, която се опитвам да правя. - През 2003 (след като най-накрая си взех компютър) дадох старт на проекта Violent Public Disorderaz - През 2005 се запознах (в интернет) с невероятния канадец Mr. Moods и така създадохме проекта Violent Moods - През 2007 със саксофониста Рул Холандер дадохме старт на първото общество от бийт криейтъри (само за Варна и околоността) наречено Trip-BeatMiks заедно с това започнахме съвместен проект наречен Dextrax, малко след това бях поканен от английския рекърд лейбъл A Future Without Records за участие в компилацията "Scissors". През лятото стартирах свой нетлейбъл за даунтемпо и трип-хоп музика наречен Dusted Wax Kingdom. Към края на годината, в рамките на Trip BeatMiks, започнах колаборация с Moodix наречена Violent Engines. - 2008 - нетлейбълът изисква доста време, но носи страхотна удовлетвореност. Започнах да пиша новини и коментари за албуми към австралийския музикален портал Vibra Online. Историята продължава... За създаване на музика ползвам само софтуер - предимно wave editor-и. Работя предимно със семпли, които самостоятелно си подготвям. Редактирано Юни 10, 2008 от Exorcist Цитирай
ultramega Отговорено Юни 10, 2008 Отговорено Юни 10, 2008 Много деен. Браво продължавай все така Цитирай
Ивелин Отговорено Юни 10, 2008 Отговорено Юни 10, 2008 ...смесица от рок, джаз, соул, хип-хоп и електроника... Здравей! Това звучи интересно - къде мога да чуя смесицата? Цитирай
IgniteAll Отговорено Юни 10, 2008 Отговорено Юни 10, 2008 Това, което те интересува е тук ЦЪК МЕ! Цитирай
IgniteAll Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Митака е страшен А и като човек е супер образ Цитирай
stumb Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Браво!!! Днес цял ден седя и уча за изпит и междувременно слушам песните. Много са яки и ми действат много добре. Perfect Chill е супер добра . Цитирай
Exorcist Отговорено Юни 15, 2008 Автор Отговорено Юни 15, 2008 Хей Благодаря ви много за мотивиращите думи... Цитирай
Recommended Posts