7thString Публикувано Май 9, 2008 Публикувано Май 9, 2008 Солцето си е мое и мислено на момента, бекинг трака обаче е свален от нета и неизвестен... Енджой http://media.putfile.com/Save-The-Dreams-F...he-Right-Moment Цитирай
Басурендер Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 Супер е.. С много чувство. Даже малко в повече идва на места .Малко нервно тук-таме...не се коси.. Харесва ми. Цитирай
7thString Отговорено Май 10, 2008 Автор Отговорено Май 10, 2008 Благодаря за позитивните коментари Добре дошли са всякакви критики Цитирай
Black Bird Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 (Редактирано) И на мен ми хареса! !!!!! За първи път те чувам, но е имало за какво! Интересно вибрато и звук!!! Супер звучи... Редактирано Май 10, 2008 от Black Bird Цитирай
AXE Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 И на мене много ми хареса, браво!! Аз лично бих оставил малко повече места, където да 'диша' композицията Цитирай
KingdomX Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 Браво, браво!!!! Много готина композицийка!! Много готин звук на китарата и много хубаво вибрато имаш, к акто каза Митака!!!! Можеш ли да си споделиш гиър-а и какво си навързал, като последователност на ефектите? Мерсаж предварително!!!! ОЩЕ ЕДНО ГОЛЯМО БРАВОС!1! Цитирай
7thString Отговорено Май 10, 2008 Автор Отговорено Май 10, 2008 Гиъра е китарка Yamaha ERG 121 с Димарцио Еволюшън, директно в компа през Creative Audigy II, и Гитар Риг 3. Цитирай
Guest Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 Ее, супер си се справил! Много кефи! Аз по-скоро бих ползвал нещо по-мазно като звук на китарата, не толкова "harsh". Въпрос на вкус, яко е! Цитирай
7thString Отговорено Май 13, 2008 Автор Отговорено Май 13, 2008 Благодаря много за хубавите коментари Всъщност останах приятно изненадан от думите за вибратото- понеже никой не ме е учил, съм придобил някаква много изкривена и странна техника и винаги съм си мислел, че не звучи като хората Радвам се, че се харесва Цитирай
Malmsteen Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 На мен нещо не ми се отваря линка ти Цитирай
Recommended Posts