Black Bird Публикувано Май 8, 2008 Публикувано Май 8, 2008 (Редактирано) Първият ми изобщo опит да свиря и записвам на интрумента САЗ http://nalbantov.com/Dimi_Saz.mp3 Редактирано Май 8, 2008 от Black Bird Цитирай
bony Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 Че то си е върхът звучи много добре, а пък не мога да си представя щом това ти е първия опит, на десетия какво ще направиш Цитирай
ultramega Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 Аааа супер е... От Турция ли го купи? Имам планове да си купя и аз някой ден Цитирай
Black Bird Отговорено Май 9, 2008 Автор Отговорено Май 9, 2008 От Турцуя е Даже вече мисля за професионален модел...около 600 лв са... Защото на този не е балансиран звука...така е като се зарибиш... На тоя запис пуснах доста компресор за да се изравнят струните и обема... Цитирай
tocata Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 (Редактирано) Иха кат' се зарибиш страшно става.... Дай все така.... Редактирано Май 9, 2008 от tocata Цитирай
Black Bird Отговорено Май 9, 2008 Автор Отговорено Май 9, 2008 Давам...и искам Саз с адаптери... Цитирай
bratmito Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 Лелее,много яко!Немога да повярвам,че това ти е първия опит.Чакам да чуя десетия! Цитирай
ultramega Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 сега искам това Оооо това ми е мечта и на мене от години Макар че идея си намам как ще се настройва и как ще се свири Цитирай
Martyr Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 колегата ми който е 1 бюро от мен е направил ето този сайт : www.orientika.com цени и всичко си има , той самият свири на саз и е много яко даже аз си имам уговорка с него, че скоро ще му поръчам Цитирай
Recommended Posts