stoqn shaikov Публикувано Май 4, 2008 Публикувано Май 4, 2008 При зареждане на сет първо ми отказа зареждането но user3 след това никаква информация на дисплея. Какво да правя в този случай? Цитирай
BASHMAISTORA Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 предполагам най-удачното решение е да си намериш ОС-то и да го преинсталираш, поне по описаното от теб прилича на софтуерен проблем а лично аз незнам друго решение на въпроса. Цитирай
stoqn shaikov Отговорено Май 4, 2008 Автор Отговорено Май 4, 2008 Благодаря! Ще пробвам този вариант Цитирай
stoqn shaikov Отговорено Май 5, 2008 Автор Отговорено Май 5, 2008 Как да го разблокирам това ПА50? След рестарт ми изписва че зарежда ОС и изпизва Па50 и дотам. Какво да правя от тук на татък за да тръгне тази машина?HELP Цитирай
Killerbee Отговорено Май 6, 2008 Отговорено Май 6, 2008 Явно си качил СЕТ,на който е имало вирус или нещо не е било както трябва.Трябва да си намериш операционна система на дискети (мисля че бяха 4) и като я качиш както трябва би трябвало да се оправи.Ако не я намериш,можеш да си я свалиш от korgpa.com Цитирай
stoqn shaikov Отговорено Май 6, 2008 Автор Отговорено Май 6, 2008 Да точно и така направих, преинстал на ОС и backup с инфото дето е от сайта на Корг. За сега вече всичко е наред. Поздрави! Благодаря Цитирай
Recommended Posts