musica Публикувано Май 1, 2008 Публикувано Май 1, 2008 Здравейте. Купих китарен процесор KORG AX3000G, но нещо не мога да докарам звука, който ми трябва - най-вече на драйва. Нямам дългия тон,който искам и е някак плитък. Свиря с Fender Strat Highway 1 и мисля,че нещата могат да бъдат далеч по-добре направени, ако знам какво да търся като настройки. Затова молбата ми към всички колеги,които могат да помогнат е - дайте някакви параметри за настройка на процесора,защото не намирам нищо такова в Интернет. Благодаря за помощта! Цитирай
Martyr Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 наистина дифоулт присетите са доста шит (ако вкарам още някоя чуждица...), имам цели 3 страници с присети на известни китаристи. Трябва обаче до края на седмицата да ги сканирам и може да ти ги пратя! Цитирай
Deviator Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 Ако можеш да го направиш, ще си велик ! Цитирай
musica Отговорено Май 2, 2008 Автор Отговорено Май 2, 2008 Очаквам с нетърпение да получа материалите и големи благодарности за помощта !!! Цитирай
RichieSambora Отговорено Май 2, 2008 Отговорено Май 2, 2008 наистина дифоулт присетите са доста шит (ако вкарам още някоя чуждица...), имам цели 3 страници с присети на известни китаристи. Трябва обаче до края на седмицата да ги сканирам и може да ти ги пратя! Може ли да ги постнеш тук Цитирай
Martyr Отговорено Май 2, 2008 Отговорено Май 2, 2008 нямате проблеми, даже се оказва че са 6 страници, до края на седмицата ще съм намерил скенер и ще съм ги качил за теглене. Цитирай
RichieSambora Отговорено Май 2, 2008 Отговорено Май 2, 2008 (Редактирано) А аз само да попитам те как са? Примерно: Angus Young AMP-..... DIST-.... TREBLE-..... MID-..... BASS-... REVERB-... Нещо от този сорт ли? Редактирано Май 2, 2008 от RichieSambora Цитирай
Recommended Posts