bulby Публикувано Ноември 15, 2004 Публикувано Ноември 15, 2004 Здравейте. Имам тук един много готин концерт на DivX с прекрасно качество (DVD-rip), но за съжаление звука е прекалено тих. Иска ми с някаква програма да усиля звука му (MPEG Layer-3, 192 kBit/s, 48 000 Hz, Stereo) - примерно да екстрактна аудиото, да го едит-на и после пак да го свържа с видео файла, а ако може работата да стане директно - още по-добре. Знам, че с Adobe Audition 1.5 ставало, но за съжаление съм със Windows 98SE, а тази програма не върви под моята операционна система. С VirtualDub дали може да прави това ? Ако не може, с коя програма може да мине номера ? Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 Ако ползваш k-lite - той си има Matrix Mixer, който ще ти свърши идеална работа!!! Просто усилваш докато гледаш (слушаш). Цитирай
Guest Б. Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 Пробвай с "All video sound extractor", за да дръпнеш звука. Гледай да не е демо версия, ще ти резне първите 10 сек. Но после - не знам...Adobe Premiere 6 не работи под 98SE май, но някоя по - стара версия ако намериш.. Но цялата процедура ще ти отнеме много време, тъй, че най - добре си го гледай така и усилвай , колкото може Цитирай
antonium Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 с vegas или adobe premiere имай предвид обаче, че като го отвориш с някоя от двете програми и засилиш звука, после ще ти трябва известно време (при мен е около 8часа), за да ренднеш отново целия филм (или да го mixdown-неш). внимавай какъв формат го сейваш. трее да е същия като изходния иначе може да прецакаш картината Цитирай
benjy Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Аз ползвам CoolEdit. Има си insert video from file, обработваш му звука и при мене го вкарва обратно за около час. Само дето ще ти трябва поне 700 мб за темпорари файлове. Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Щв ти кажа hardware-но репение. Купи си нек'ъв мощен усилвател и 300W колони модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Fortissimo Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 Az sam s Adobe Premiere Pro i Matrox RTx-100 i nqmam problem. Цитирай
Nikifena Отговорено Ноември 25, 2004 Отговорено Ноември 25, 2004 зимаш virtual dub от едит даваш сейв wav и го обработваш. после го вкарваш ot VIDEO, davash direct stream copy, a ot AUDIO (tva sa menjutata) wav audio, i pak ot AUDIO - full processing mode, i posle compression и си избираш компресията на аудиото Цитирай
Recommended Posts