levaka Публикувано Април 30, 2008 Публикувано Април 30, 2008 Та, имах преди време тема, в която примолих да ми препоръчате как да звукоизолирам малко помещение и ми препоръчахте дунапрен на баклавички. Та сега въпросът ми е- откъде да го купя? Понеже нямам никаква представа къде да ида, сетих се само за Практикер, понеже беше близо до бившата ми работа, ама там ни вест, ни кост от това, което ми е нужно. Цитирай
vhcs Отговорено Април 30, 2008 Отговорено Април 30, 2008 аз го карам с трапери от вата ама и мене ме интересува от къде и горе долу на какви цени може да се купят добри материали с които може да се подобри акустиката на едно помещение Цитирай
patient Отговорено Април 30, 2008 Отговорено Април 30, 2008 (Редактирано) Та, имах преди време тема, в която примолих да ми препоръчате как да звукоизолирам малко помещение и ми препоръчахте дунапрен на баклавички. Та сега въпросът ми е- откъде да го купя? Понеже нямам никаква представа къде да ида, сетих се само за Практикер, понеже беше близо до бившата ми работа, ама там ни вест, ни кост от това, което ми е нужно. Това всъщност не е дунапрен, но е тва дето ти трябва. между 20 и 30 кинта квадрата ако те устройва - Цък!... Или беше 30 кинта 2 квадрата. Не помня вече! Редактирано Април 30, 2008 от patient Цитирай
Recommended Posts