savov Публикувано Април 28, 2008 Публикувано Април 28, 2008 Този месец във Велико Търново бе създадена Асоциация на конкурсите и фестивалите за млади поп рок джаз и денс изпълнители в България! Дойдоха предсавители на почти всички такива Е има разбира се и отцепки но без това не може! Като имам повече инфо ще пиша знам че правят календар с конкурсите и така ще е по-лесно да си намериш координати на тези форуми и да знае 4овек в кой град кога ще има конкурс и кога са записванията! Поздрави! Цитирай
Caruso Отговорено Април 29, 2008 Отговорено Април 29, 2008 Този месец във Велико Търново бе създадена Асоциация на конкурсите и фестивалите за млади поп рок джаз и денс изпълнители в България!Дойдоха предсавители на почти всички такива Е има разбира се и отцепки но без това не може! Като имам повече инфо ще пиша знам че правят календар с конкурсите и така ще е по-лесно да си намериш координати на тези форуми и да знае 4овек в кой град кога ще има конкурс и кога са записванията! Поздрави! Много се радвам за тази инициатива-наистона полезно начинание Очаквами още информация ! Цитирай
savov Отговорено Октомври 22, 2008 Автор Отговорено Октомври 22, 2008 С огромно съжаление трябва да съобщя, че към днешна дата въпросната асоциация е все още само формална и без почти никакво действие. Но аз ще продължа да следя темата и ще пиша веднага щом науча нещо ново! Дано скоро има новини! Все пак идеята е много хубава...! Цитирай
Recommended Posts