eli2407 Публикувано Април 22, 2008 Публикувано Април 22, 2008 Зравейте,аз съм от Пловдив и ме интересува някой да ме насочи кам добър учител по музика в града.Дъщеря ми е 4 клас и иска да се научи да пее мисля че и се отдава и може да се развием в тази насока.Предварително благодаря на човек който може да ми помогне с такава информация! Цитирай
mproject Отговорено Април 22, 2008 Отговорено Април 22, 2008 Здравейте! Може да я запишете в музикалната школа в НОВ МУЗИКАЛЕН ЦЕНТЪР, ето и адрес: ул. "Гладстон" 15 (сградата на Синдикалния дом в Пловдив) тел.: 032/ 624 886 Друг вариант за развитие би могъл да е участието й в хор "Детска китка", мисля че отново репетициите се провеждат в сградата на Синдикалния дом, но малко съм се откъснала от Пловдив в последните години, затова този впр. го проверете. В Център за работа с деца на бул. "6 септември" също мисля че има подходяща школа за малки деца - от google координати не излизат, да не говорим за сайт Но съм чувала добри отзиви за учителката Пожелавам Ви успехи! Тина Цитирай
galas Отговорено Април 25, 2008 Отговорено Април 25, 2008 Зравейте,аз съм от Пловдив и ме интересува някой да ме насочи кам добър учител по музика в града.Дъщеря ми е 4 клас и иска да се научи да пее мисля че и се отдава и може да се развием в тази насока.Предварително благодаря на човек който може да ми помогне с такава информация! Здравейте! Писах ви лично съобщение по темата Цитирай
mproject Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 Здравейте! Може да я запишете в музикалната школа в НОВ МУЗИКАЛЕН ЦЕНТЪР, ето и адрес: ул. "Гладстон" 15 (сградата на Синдикалния дом в Пловдив) тел.: 032/ 624 886 Друг вариант за развитие би могъл да е участието й в хор "Детска китка", мисля че отново репетициите се провеждат в сградата на Синдикалния дом, но малко съм се откъснала от Пловдив в последните години, затова този впр. го проверете. В Център за работа с деца на бул. "6 септември" също мисля че има подходяща школа за малки деца - от google координати не излизат, да не говорим за сайт Но съм чувала добри отзиви за учителката Пожелавам Ви успехи! Тина Хм, трябва да призная, че имам пропуск в информацията :-) Центърът за работа с деца вече е преименуван на Общински детски комплекс - ето и линк към сайта: http://odk-plovdiv.com/art3.htm Търсете Теодора Чернева, тя е учител, за който съм чувала много добри отзиви! Още веднъж УСПЕХ!!! Тина Цитирай
Recommended Posts