DILETANT Отговорено Юли 16, 2005 Отговорено Юли 16, 2005 Ами този Джем май Руми се опита да изтъргува на търг в собственото си предаване, като се бяха сдобили с подписа на Стив Вай върху него. Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 16, 2005 Автор Отговорено Юли 16, 2005 Ами това е защото никой, който разбира от китари няма да го купи в този му вид за повече от 200-300 $ защото му е сменена не само плочката, ами и електрониката и затова са заложили на подписа. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Юли 28, 2005 Отговорено Юли 28, 2005 здрасти боби чак като ти видях снимката в темата фотос се сетих кой си извнявай за което но съм разсеян и чета по диагоналната система и не съм мернал кво пишеш айде със здраве Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 29, 2005 Автор Отговорено Юли 29, 2005 Ами аде де kitaratapesho...аз се се каня да драсна едно лс да се разкрия, ама ей на - излезе по интересен вариант Цитирай
tupoto kopele Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 Амаче сте агресивни и неанонимни...така де то си е ваша работа Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 Зашев рулира; ама на пистата... Излита. Хм. Беше ми приятно да се запознаем. Другият път, живот и здраве, повече време, + китара. Пий едно за мен от най-хубавата бира в този край на галактиката. :violin: Цитирай
Recommended Posts