iMbalLanCed Публикувано Април 18, 2008 Публикувано Април 18, 2008 Здравейте!Понеже съм съсвсем в началото (взех си китарата преди 3 дена)искам да попитам какъв тип е китарата. Върху нея пише Орфей Gibson. Също така си я взех без струни,но в нас си намерих един комплект.Обаче три от тях са метални и три пластмасови.Могали да свиря така или трябва да си купя нови?И по-точно какви нови? Благодаря! Цитирай
fluti Отговорено Април 18, 2008 Отговорено Април 18, 2008 Ми това си е акустична китара Орфей, модел т.нар. "Джипсон" Аз на такава започнах Тези струни, които си сложил най-вероятно всичките са найлонови, т.е. това че 3 от тях ти изглеждат метални е защото имат метална оплетка, но сърцевината сигурно е пластмасова. Това е китара за метални струни по принцип, така че вземи си някакви метални струни за акустична китара (бронзови) и си готов. Цитирай
Slav Отговорено Април 19, 2008 Отговорено Април 19, 2008 Дам ... ти си взел струни за класическа китара Трябват ти метални Цитирай
iMbalLanCed Отговорено Април 19, 2008 Автор Отговорено Април 19, 2008 Благодаря много за отговора!Днес си взех струни и започвам да дрънкам. Цитирай
Recommended Posts