roi Публикувано Април 17, 2008 Публикувано Април 17, 2008 (Редактирано) Някой знае ли от къде в БГ може дасе купят подобни ЦЪК бутони от китарните педали. Благодаря. Редактирано Април 17, 2008 от roi Цитирай
Overdrive Отговорено Април 17, 2008 Отговорено Април 17, 2008 (Редактирано) в магазините за електроника има DPDT - тоест такива струват към 3лв, и стават за тру байпас Редактирано Април 17, 2008 от Overdrive Цитирай
roi Отговорено Април 17, 2008 Автор Отговорено Април 17, 2008 (Редактирано) в магазините за електроника има DPDT - тоест такива струват към 3лв, и стават за тру байпас Това дето се натиска одгоре ми изглежда като пластмасово дали ще издържи третиране с крак ако са метални ще станат а и в нашия магазин ги няма от тия ще се опитам да им обясня ако могат да ми намерят ако не някой може би ще ми направи услуга дами ги купи и дами ги испрати с куриер Редактирано Април 17, 2008 от roi Цитирай
Gregg Отговорено Април 17, 2008 Отговорено Април 17, 2008 Тези ключове се срещат често. Доколкото знам ги внасят Елетронинвест. В техния магазин в София поне съм виждал всякакви видове. Приемат поръчки за страната по телефона. Не се притеснявай бутонът е напълно метален. Нещо, което трябва да знаете, когато купувате такива ключове:черната пластмаса отдолу е два вида - едната е лъскава и прилича на бакелит. Такива не купувайте, защото се чупят много лесно, някои са пукнати още в магазина. "Правилните" са с матова "мека" пластмаса. Цитирай
roi Отговорено Април 18, 2008 Автор Отговорено Април 18, 2008 (Редактирано) Благодаря за одговорите ви и за съвета бяха много полезни Разгледах им каталога и бутоните вече са поръчани. thank you Редактирано Април 18, 2008 от roi Цитирай
Recommended Posts