ilianski Публикувано Април 17, 2008 Публикувано Април 17, 2008 Искам да попитам дали някой може да ми каже за 600- 700 лв. какви барабани (пълен комплект с чинели и всякакъв хардуер) няма значение дали нови или втора употреба мога да си взема и може би някакви препоръки по копуването! Мисля си за Mapex Q series или Stagg или някакви други не съм много сигурен защото и не разбирам много- та така де да ви попитам вас вие които знаете!? Благодаря предварително на всеки! Цитирай
kukls Отговорено Април 17, 2008 Отговорено Април 17, 2008 Искам да попитам дали някой може да ми каже за 600- 700 лв. какви барабани (пълен комплект с чинели и всякакъв хардуер)..........Мисля си за Mapex Q series в правилна посока мислиш Цитирай
ilianski Отговорено Април 17, 2008 Автор Отговорено Април 17, 2008 Ами да защото Mapex ми изглеждат много по добри от Stagg пак и цената си заслужава Мерси за comment- а!!! Цитирай
Recommended Posts